Nevşehir Milletvekilleri Murat Göktürk ile Ebubekir Gizligider'in de heyetimize iştirak ederek, konuklarımıza birlikte ev sahipliği yapma fırsatımız oldu diyen, AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ; "İlim Yayma Cemiyeti Nevşehir Şube Başkanı Ahmet Avlanmaz başkanlığında, Memur Sen Nevşehir İl Başkanı Mustafa Özdemir, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç.Dr. Sefa Bardakçı ve Fatih Güneş makamımıza hayırlı olsun ziyaretimize gelerek, bizleri onurlandırdılar." dedi. 

Yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getiren AÇIKGÖZ : “Nevşehir’ de sivil toplum kuruluşları önemli bir misyon teşkil etmektedir. Nevşehir Milletvekilleri olarak sivil toplum kuruluşlarımızın her zaman yanında olacağız, üzerimize düşen ne varsa yılmadan yorulmadan Güçlü Nevşehir, Büyük Türkiye için el ele hep birlikte çalışacağız. Gayretli ve özverili çalışmaları için Nevşehir İlim Yayma Cemiyeti’ mize de özel olarak şükranlarımızı sunuyoruz.” diyerek, ortak duygu ve düşünceleri ifade etti.

Ziyarette “Sivil örgütlenmelerin toplumun gelişmesinde önemli katkısı olduğunu söyleyen AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, toplumun temsilcileri halka hizmet edecek olan milletvekilleri ile birlikte STK’larımız en çok söz sahibi olması gereken kurumlardır. Proje üreten, rol biçen STK’ları önemsiyoruz, Nevşehir'imizde Sivil toplum kuruluşları amacına uygun faaliyetler yapıyor." dedi.

“ALLAH BİRLİĞİMİZİ BOZMASIN”

Açıkgöz, Topluma değer katan farklı isimlerdeki bir çok Cemiyet ve Dernekçiliğin aslında amaçlarının ortak olduğunu belirterek, hep birlikte hareket edeceğiz, Görevlerimiz değişir ama ilkelerimiz ve misyonumuz asla değişmez,hep birlikte el ele vererek çalışmalarımızı sürdüreceğiz .Bizzat,şunun sözünü sizlere veriyorum; Derneklerin gelişmesi için elimden geleni yapacağım. Hayra motor şerre fren felsefesiyle, bulunduğum mevki itibariyle de Nevşehir'imize, ülkemize ve aziz milletimize elimizden geldiğince hizmet etmeye çalışacağım. Allah birliğimizi bozmasın” dedi.

Samimi ortamda gerçekleştirilen ziyaret, karşılıklı iyi dilek ve temennilerle son buldu.

 

IMG_2958

IMG_2962

IMG_2961