Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş ve beraberindeki Nevşehir iş adamlarından oluşan heyet, geçtiğimiz günlerde AK Parti İl Başkanlığı görevine atanan M.Ali Tanrıver’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

AK Parti Genel Merkezi tarafından  geçtiğimiz hafta içerisinde Nevşehir İl Başkanlığı’na atanan M.Ali Tanrıver’e hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.  Bu kapsamda Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş ve Nevşehirli iş adamlarından oluşan bir heyet Tanrıver’i makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Ziyarette, Nevşehir gündemi üzerine bir süre sohbet eden Borsa Başkanı Salaş, Tanrıver’ e yeni görevinde başarılar diledi.

AK Parti İl Başkanı M.Ali Tanrıver ise NTB Başkanı Salaş ve Nevşehirli bir grup iş adamlarının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ziyaretden dolayı teşekkür eden Tanrıver; “AK Parti camiası olarak iş dünyamız ile  TOBB'a bağlı oda ve borsaları önemsedik.  Bu kurumlarımızın görüşlerinin de çok değerli olduğuna inanıyoruz. Bundan sonra da aynı desteği sizlerden bekliyoruz.  Nevşehir’i el birliği ile geliştirmek hepimizin ortak hedefidir" dedi.