AK Parti Nevşehir İl Gençlik Kolları Başkanlığı Seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.AK Parti Nevşehir İl Gençlik Kolları Başkanlığı ile AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) gün içinde yaptığı ziyaretlerle seçim çalışmalarına devam ediyor.
 
"7 Haziran Genel seçim çalışmalarını sürdüren AK Gençlik, bir hikayemiz olsun sloganıyla, Nevşehir'in tüm Gençliği ile buluşmaya devam ediyor."

AK Gençler bir taraftan mahalle mahalle sokak sokak gezerek seçim çalışmalarını sürdürürlerken diğer taraftanda tedavi gören hasta ve hasta yakınlarını ziyaret ederek sorunlarını dinliyor...  

Evliliğe ilk adımını atan genç çiftlerin Mutluluğuna AK Gençlik ortak oldu...

Nevşehir Belediyesi Evlendirme Memuru Ertuğrul Usta'nın kıydığı nikahla hayatlarını birleştiren Havva Aygün ile Remzi Yasin Türkmen çiftlerinin bu mutlu günlerinde AK Gençler ortak oldular.


AK Gençler daha sonra genç çiftin nikah törenine katılarak ailesine ve genç çifte mutluluklar dileyip, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tavsiyesi olan 3 çocuk isteğini dile getirdiler. AK Gençler gelecek nesillerin inanaçlı, istikrarlı ve yeni Türkiye de yetişmesi büyümesi için AK Partinin gerekliliği ve önemini anlattılar...
AK Gençlerin en mutlu günlerinde yanlarında olmalarından ve tavsiyelerinden dolayı büyük memnuniyet duyduklarını ifade eden Havva Aygün ile Remzi Yasin Türkmen , AK Gençlere teşekkür edip başarılar dilediler.