Milliyetçi Hareket Partisi il başkanlığı binasında düzenlenen basın toplantısı ile Nevşehir MHP Milletvekili adayları basına tanıltıldı.Basın toplantısında birlik ve beraberlik mesajlarının yanında MHP yönetimi seçim startını vermiş oldu.Milliyetçi Hareket Partisinin Nevşehir Sosyal Paylaşım sitelerinde yayınlanan birliktelik fotografıyla birlikte şu dörtlükte dikkatlerden kaçmadı.

“Bu dava özüdür islamiyetin,
Bu dava güneşi mazlum milletin,
Bu dava her şeyden her şeyden çetin
Bu yolda dert,hüzün,gurbet bizimdir.”

Değerli dava arkadaşlarım,

Değerli basın mensupları;

Hepiniz hoşgeldiniz...

MHP 7 Haziranda yapılacak olan Genel seçimlere katılacağı milletvekili adaylarını yoğun ve titiz çalışmalar neticesinde 7 Nisanda belirlemiş ve kamuoyuna duyurmuştur.

Bildiğiniz üzere Nevşehirimizdede 12 aday adayı içinden 3 adayımız belirlenmiştir. 1. sıra adayımız Sn. Mehmet VAROL, 2. sıra adayımız Sn Sait YÜKSEL, 3. sıra adayımız Sn Mustafa UĞUR ile Nevşehirde seçimlere katılacaktır.

Aday adaylığı döneminde; Köy köy, belde belde, ilçe ilçe, gezen ve MHP nin iktidar yürüyüşünde azimle, yorulmadan, yılmadan çalışan tüm aday adaylarımıza buradan tekrar teşekkürlerimi ve saygılarımı sunuyorum.

Bu yürüyüşümüzde adaylarımız ve teşkilatlarımız bundan sonra daha fazla ve daha azimli şekilde çalışmalarını sürdürecektir.

Belirlediğimiz 3 adayımız birbirinden değerli ve kamuoyunda yoğun teveccüh görmüş kişilerdir.

Biz Nevsehirimizin makus talihini ve daha önemlisi ülkemizin makus talihini değiştirmek için MHP nin tek başına iktidar olması için tüm gücümüzle çalışacağız.

Adaylarımız samimiyet duygusunu esas alarak çıktıkları bu yürüyüşte, değerli halkımızın desteği ile 8 haziran sabahı inşaallah TBMM de çok daha zor bir göreve soyunacaklardır.

Akp iktidarı ülkemizi ekonomik kaosa ,bölünmelere, ayrımcı tutumu ile kutuplaşmaya, yoksulluğa, mutsuzluğa ve karanlığa sürüklemiştir. Türk milleti olarak haketmediğimiz bir noktada olduğumuz artık herkesin malumudur. Halkımız artık yalanlara, yolsuzluklara, ihanet şebekelerine, verilmeyen hizmetlere dur demek için yeni bir çıkış noktasına yönelmiştir. Bu seçimlerde çıkış için seçtiği yol arkadaşı MHP olacaktır.

Kendi içlerinde savaşa başlayan iktidar sarhoşları, ülke sıkıntılarından uzak, halkın sesine sağır, haksızlık ve hukuksuzluklara kördür. Bu aşamada onlardan bu ülke için hizmet beklenemez.

Nevşehirimizin yıllardan beri tüm sıkıntılarına duyarsız kalan akp vekilleri vekil olduklarını yeni hatırlamış olacaklarki kendilerini nevşehirimizde görmeye başladık. Oysa biz onları Ankaradan vekil oldular zannediyorduk.

Değerli basın mensupları;

Akp artık yolun sonundadır. Onların kurdukları saltanat düzeninin yıkılması için tarih; 7 haziran yer; sandık bu görevi ifa edecek olanda; Büyük Türk Milletidir.

Biz defalarca söylediğimizi şimdi yine söylüyoruz, MHP nevşehirde, 3 milletvekilliğinede taliptir ve 3 milletvekilliğinide Allahın izni kazanacaktır. Halkımızın desteği ile nevşehirimiz MHP iktidarında hakettiği yere gelecek ve İçanadolunun yükselen yılıdızı olacaktır.

Nevşehirimizin yapılacak çok işi olduğunu biliyoruz. Köylümüzün sıkıntılarını, esnafımızın çilelerini, kadınlarımızın dertlerini, memurumuzun işçimizin asgari ücretlilerimizin sorunlarını gidermek için, meclise göndereceğimiz 3 vekilimizinde azimle çalışacağını ve bunun bizatihi takipçisi olacağımızın sözünü tüm vatandaşlarımıza veriyoruz.

Ve değerli Nevşehir halkımızında, seçim döneminde ve seçimden sonrada desteklerini bekliyoruz.

Biz inanıyoruzki Bu seçimlerde 3 milletvekilide 3 hilalden olacaktır.

Ve diyoruz ki Bizimle yürü nevşehir...

Hepinize sonsuz saygı ve sevgilerimi sunuyorum.