Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir İl Başkanı ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şubesi'ne iade-i ziyaret gerçekleştirdiler.
Yaklaşık bir ay önce Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi tarafından Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir İl Başkanlığı görevinde atandıktan sonra Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerinin hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdikleri İlhan Kaya ve yönetimi Türk Eğitim-Sen'e iade-i ziyaret gerçekleştirdi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur; "Milliyetçi Hareket Partisi kurulduğu günden bu yana sahip olduğu ilkeleri ve savunduğu değerleri bakımından gerek şahsımın gerekse de Türk Eğitim-Sen camiası için büyük önem arz eden bir siyasi partidir. Yürütmüş olduğumuz sendikal mücadelemizde ise Milliyetçi Hareket Partisi'nin desteği ve varlığı her dönem etkisini hissettirmiş, eğitim çalışanlarının karşılaştıkları sorunlara gösterdiği duyarlılık her zaman takdir kazanmıştır" dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi'nin Nevşehir'de de önem arz eden kuruluşların başında geldiğini belirten Uğur, "Kısa bir süre önce göreve getirilen İlhan Kaya ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Nevşehir'de MHP'nin kurumsal bir yapıya kavuşması, ayrıştırmadan, ötekileştirmeden siyaset yürütmesi, kurum/kuruluş ve sivil toplum örgütleri olan ilişkilerin geliştirilmesi açısından önemli bir misyon üstelenerek çalışmaya başlamışlardır. Kendilerine bu ağır sorumluluğu kabul ettikleri için teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim. Ülkemizin, ilimizin ve kamu çalışanlarının yararına olacak tüm çalışmalarda kendilerine destek olacağımızı belirtiriz" şeklinde konuştu.
Milliyetçi Hareket Partisi'nin zor ve önemli bir süreçten geçtiğini ifade eden MHP Nevşehir İl Başkanı İlhan Kaya ise, "Zor bir dönemde görev alarak Nevşehir'de partimizin misyonuna yakışır bir yönetim anlayışıyla, ötekileştirme yapmadan, şahsi gruplaşmalara yer vermeden, makamı şahsi hırslarla işgal etmeden, bir ülkücüye yakışır şekilde görev yapmayı kendimize şiar edinerek yola çıktık. Bu noktada bizim yanımızda olan, müspet çalışmaları ile kendini toplumun her kesimine kabul ettirmiş Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur ve yönetimine teşekkür ediyorum. Rabbim mücadelemizde yardımcımız olsun, bizlere doğru kararları vermeyi ve doğru işler yapmayı nasip etsin" şeklinde konuştu.