Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili adayları yaklaşan genel seçimler öncesinde çalışmalarına hız verirken, Nevşehir halkı da adayları yalnız bırakmadı. Adaylar katıldıkları programlarda halkın yoğun ilgisi ve desteğiyle karşılandı.

 

“Nevşehirliler İle Dalga Geçiliyor”

 

7 Haziran 2015 tarihinde gerçekleşecek Genel Seçimler öncesinde siyaset camiasındaki heyecan giderek artarken, vekil adayları ise kapı kapı dolaşıp halkla buluşmayı sürdürüyor. Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Milletvekili adayları da karış karış gezdiği Nevşehir’de halkla buluşuyor. Her katıldıkları programda vatandaşın bağrına bastığı adaylar, seçilmeleri halinde daha güçlü bir Nevşehir ve daha güçlü bir Türkiye için var güçleriyle çalışma sözünü yineliyor.

 
MHP Nevşehir Milletvekili Adayları Mehmet Varol, Sait Yüksel, Mustafa Uğur, İl Başkanı Göksel Taşçı, Merkez İlçe Başkanı Burak Kalfaoğlu, İl Başkan Yardımcısı Eyüp Öz ve partililer seçim çalışmalarına Nevşehir’de esnaf ziyaretleri ile devam ediyor.

Seçim çalışmaları kapsamında Nevşehir çarşı esnaf ziyaretleriyle vatandaşla buluşan MHP Nevşehir Milletvekili adayları Mehmet Varol, Sait Yüksel, Mustafa Uğur, gösterilen ilgiden duydukları memnuniyeti dile getirirken, halkın güvenini boşa çıkarmayacaklarını ifade etti. Nevşehir esnafının bağrına bastığı vekil adayı Mehmet Varol, burada yaptığı konuşmada, toplumun bir çok kesiminin sorunlarına değinerek, “İktidar tarafından Nevşehirimiz ve Nevşehirlimizle dalga geçercesine bir tavır sergilenmektedir. Tarım ve turizm şehri olan Nevşehirde uygulanan devlet politikası, ne çiftçimize doğru düzgün tarımsal bir destek vermektedir ne de turizm yatırımları bakımından kentimizin yüzüne bakmaktadır. Tüm vatandaşlarımız bir düşünsün, mahallesinde tanıdığı bir emekli aylık maaşıyla evini geçindirebiliyor mu? Bir memur tek maaşla çocuğunu okutabiliyor mu? Hele hele asgari ücretli kardeşime bu iktidar nasıl hayatta kalınır kitabı yazdırıyor mu yazdırmıyor mu? Tüm bu dengesizlikler, Nevşehirimize yönelik adaletsizlikler,esnafımıza, emeklimize memurumuza ve asgari ücretli vatandaşımıza yapılan haksızlıklar bitsin diye; 7 Haziran'da MHP diyeceğiz!” dedi.

 

"NEVŞEHİR Karış Karış"

 

Yoğun çalışma programı ile halkla buluşan MHP Nevşehir Milletvekili adayları Mehmet Varol, Sait Yüksel, Mustafa Uğur kadın-erkek, genç-yaşlı demeden sıkılmadık el bırakmamak için esnaf turunu hız kesmeden sürdürdü. Nevşehir Atatürk Bulvarı’nda faaliyet gösteren esnafla buluşarak sorunlarını dinledi.

 

Ziyaretlerde MHP’nin ismi güçlü adaylarından özellikle Mehmet Varol Nevşehirli esnafların yoğun ilgisiyle karşılandı.

Öte yandan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 12 Mayıs Salı günü düzenleyeceği Nevşehir Mitingi için MHP Nevşehir İl Başkanlığında çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. MHP Nevşehir Mitinginde tarihi bir kalabalık toplamayı hedefliyor.