AK Parti TBMM Divan Üyesi ve Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, AK Parti Genel Merkez Ar-Ge Başkanlığı, mutat olarak gerçekleştirdiği Kütüphane Sohbetleri'ne katıldı.

AK Parti Genel Merkez Binasında hizmet veren Kütüphanenin tanıtılması ve kültürel sohbetlerin gerçekleştirildiği bir platform oluşturulmak amacıyla düzenlenen ‘Kütüphane Sohbetleri'nin konuğu Milli Savunma eski Bakanı Vecdi Gönül oldu.

Dr. İsmail Safi'nin moderatörlüğünde gerçekleştirilen kütüphane sohbetinde, Türkiye’nin Amerika ve NATO ile İlişkilerini konu alan Milli Savunma eski Bakanı Vecdi Gönül burada yaptığı açıklamasından kısa başlıklar, "Tarih boyunca hiçbir zaman Kürdistan diye bir ülke olmadı. " İncirlik, ABD'nin değil, NATO üssüdür. ABD'nin kullanımından alınmasını tartışmaya açabiliriz..." dedi.

Kütüphane Sohbetleri'ne ilişkin açıklamada bulunan AK Parti TBMM Divan Üyesi ve Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "AK Kütüphane Sohbetlerimizin konuğuyuz. Bu hafta Milli Savunma Eski Bakanımız Sn Vecdi Gönül’ün tecrübeleriyle “#Türkiye’nin Amerika ve NATO ile İlişkileri” konusunu ele aldık" dedi.