Nevşehir Çiçekli Cami Hacı Asım-Nimet Dirikoç Kültür Merkezinde Bosna-Hersek’ten gelen misafirlerle bir araya gelen AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Bosna’nın gönlümüzde ayrı bir yeri olduğunu ifade ederek, “Bosna’yı kendimizden ayrı görmüyoruz. Allah birliğimizi beraberliğimizi daim etsin” dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz," Bosna’nın Türk insanının gönlünde ayrı bir yere sahip olduğunu ifade ederek, “Sizleri Nevşehir’de görmekten, Aliya İzzetbegoviç’in neslini burada misafir etmekten onur duyuyoruz.  ‪”Bosnalı kardeşlerimiz onurlu bir var oluş sergiledi, Bu vesile ile şehadete yürüyen tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. İslamiyet’in sancaktarı güçlü Türkiye dün olduğu gibi her zaman mazlumların yanındadır.‬ Mazlumların gür sesi Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki aziz milletimiz siz kardeşlerimizin duacısıdır, destekçisidir. Kadim şehir, Nevşehir’imize hoş geldiniz. Bosna’yı kendimizden ayrı hissetmiyoruz. Allah birliğimizi beraberliğimiz bozmasın” diye konuştu.

“TÜRKİYE GÜÇLÜ OLURSA BOSNA DA GÜÇLÜ OLUR”
Bosna heyeti ile birlikte gelen Mostar Kuran Okuma Merkezi Müdürü Süleyman Cikotiç de Türkiye için her zaman dua ettiklerini ifade ederek, “Sizin burada güçlü olmanız bizim Bosna’da güçlü olmamız demektir. Birlik beraberlikle daha da güçlü olacağız” dedi.

Bosna heyeti ziyaretinde Milletvekili Açıkgöz'e Nevşehir İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç'te eşlik etti.