Nevşehir’de AK Parti İl Bakanlığı tarafından düzenlenen demokrasi nöbetine Nevşehir'de AK Partilisi, MHP'lisi, CHP'lisi, Saadet Partilisi, Büyük Birlik Partlisi ile tam destek vererek alanları dolduruyor.

Türk Telekom önündeki Diriliş meydanında yaklaşık 30 bin kişiyi aşkın Nevşehirli vatandaşların katılımlarında düzenlenen Milli İrade Mitingi ve Demokrasi Nöbetinde konuşan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz şu ifadelerde bulundu.


Milletvekili Mustafa Açıkgöz:  Çok kıymetli Nevşehirliler, Bugün Meclis Başkanımız İsmail Kahraman sizlerden bahsetti Mecliste, Bütün Türkiye'ye sizi duyurdu. Sizin gücünüzden bahsetti bugün TBMM'de.

23 Nisan'da Nevşehir'den bir heyet İsmail Kahramanı ziyaret etti. Bir çocuğa sordu Meclis Başkanımız İsmail Kahraman.  Büyüyünce ne olmak istiyorsun? Çocuk; futbolcu olacağım, dedi. Hangi Futbolcu olacaksın dedi Kahraman. Arda, Messi, Ronaldo... Hangisi? Çocuk hiçbiri olmayacağım dedi. Ben olacağım, ben dedi çocuk.

Bu olayı anlattı bugün TBMM'de Meclis başkanımız İsmail Kahraman.

Allah'a Hamd olsun Nevşehirli her zaman kendine yakışanı yapmıştır.

Sağ olun, var olun. Üzerimizde çok emeğiniz var...

7 gündür yanımızda dimdik durdunuz, eğilmediniz.  Bizleri yalnız bırakmadınız. Hep birlikte burada Vatanımızı, Namusumuzu beklediniz.

Bu kirli oyunları bizim kardeşçe omuz omuza durmamız bozdu.

Allah razı olsun. Sizin bu duruşunuzla ne kadar övünsek az.

Sevgili hemşerilerim, Siz ne istiyorsanız biz vekiller olarak onları yapmak için çalışacağız.

Siyasi görüş gözetmeksizin meydanları dolduran tüm hemşerilerim, hepinizden Allah razı olsun.

İşte AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'ün 15 Temmuz Darbe Girişimine ilişkin o tarihi konuşması;