AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Ebubekir Gizligider, AK Parti Gençlik Kolları ile birlikte sahur yaptı.

AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Ebubekir Gizligider, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Ak Parti Nevşehir Teşkilat Başkanı Serhat Sonugelen, Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, AK Partili İlçe Başkanları, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı M.Rauf Yanar düzenlenen sahur programında AK Partili gençlerle bir araya geldi. 

Sahur proğramında gençlerin öneri ve düşüncelerini dinleyen AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, "Ramazan berekettir sahur bir başka berekettir ama gençlerle beraber olmak çok farklı bir berekettir. Ramazan bizim için çok ayrı bir nefis muhasebesi oruç bizim için çok kıymetli bir ibadet her ibadetin Allah yaklaşım bir kıymeti vardır ama mübarek orucun her halde farklı bir anlamı olduğunu düşünüyorum. Oruç bizim için çok farklı bir ibadet. Oruç bizim için insanları anlamayı, manzumları anlamayı, garibanları anlamayı sağlayan ama daha ötesi kendimizi anlamayı sağlayan rabbimize bizi yaklaştıran çok farklı bir ibadet. Her kese oruç tutmak nasip olmaz, ne mutlu ki bugün burada genç kardeşlerimizle, oruç tutanlarla beraberiz” dedi.

Parti olarak ramazan ayının ruhuna uygun iftar programları hazırlayacaklarını ve halkla iç içe olmaya devam edeceklerini kaydeden AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider'de, bugün AK Parti Gençlik Kollarından genç kardeşlerimizle bir arada sahur yapıyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz dedi.
Gizligider, 
 “Allah sahurunuzu, orucunuzu, dualarınızı kabul etsin. AK Parti İl, İlçe ve Gençlik Kolları teşkilatına teşekkür ediyorum. Teşkilatımızla ve genç kardeşlerimizle sahurda bir araya gelmek, Ramazan’ın bereketini paylaşmak çok kıymetli. Ülkemizin birliği, beraberliği adına harika bir fotoğraf. İstiyoruz ki ülkemizin her tarafında benzer programlar olsun. Çünkü bu sahur ve iftar ortamlarıyla birlik ve beraberliğimiz artıyor. Allah hepimizi Ramazan’a eriştirdiği gibi bayrama da eriştirsin, birliğimizi beraberliğimizi daim kılsın” dedi.