7 Haziran Genel Seçimleri sonrası milletvekili olmaya hak kazanan milletvekillerine, düzenlenen törenle mazbataları verildi.

Nevşehir'den 25. Dönem Milletvekili Genel Seçimi’nde milletvekili seçilen adaylar mazbatalarını il seçim kurulundan aldı.

Törende konuşan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, zorunlu ve bir hayli sıkıntılı bir seçim süreci geçirdiklerini belirterek, "Seçim zorlu ve sıkıntılıydı. Karşımıza bir tablo çıktı. İnşallah bu tablo hayırlı olur. Nevşehir ve Türkiye'nin büyümeye, gelişmeye ihtiyacı var. Önümüzdeki tablo inşallah bu büyüme için yeterli olur. Hizmetler hızlı bir şekilde devam eder" dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Murat Göktürk ise, Milli İrade'nin tecelli ettiğini ifade ederek, "Milli İrade'nin gösterdiği yol doğrultusunda önümüzdeki süreci en iyi şekilde memleketimizin yararına olacak şekilde yürüteceğiz. Hem biz hem diğer partiler inanıyorum ki Türkiye'nin geleceğine emin adımlarla ilerlemesi için gerekli kararları gösterecekler. Nevşehir'imizi en iyi şekilde temsil etmek için var gücümüzle çalışacağız" diye konuştu.

MHP Nevşehir Milletvekili Mehmet Varol da, 7 Haziran Genel Seçimlerinin ülkeye ve millete hayırlı olmasını temennisinde bulunarak, "Halkın teveccühleri ile Nevşehir'in problemleri için o parlamentoda hizmet etme görevi bana layık görüldü ve Rabbim bana bu kutsal görevle buluşmayı nasip etti. Bundan sonraki 25. Dönem parlamentosunda Ülkemize, Nevşehir'imize hizmet etmek için bu mazbataları aldık. Artık sizin o parlamento da bir dostunuz, arkadaşınız, kardeşiniz var. Ben bu dakikadan sonra herhangi bir siyasi parti gütmeden bütün Nevşehirlilerin Milletvekiliyim. Bana oy vermiş veya vermemiş hiçbir şekilde aklımın ucundan bile geçmez. Vatandaşlarımızın bana ihtiyaç duydukları her an yanlarındayım. Biz hizmet için bu yola çıktık ve Nevşehirimize, milletimize hizmet edeceğiz"ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından milletvekillerine mazbataları teslim edildi

Mazbatasını almak üzere ilk olarak MHP'den Nevşehir Milletvekili seçilen Mehmet Varol gelerek, İl Seçim Kurulu Başkanı Hakim Adnan Yaman'dan mazbatasını teslim aldı.

Mehmet Varol'un ardından AK Parti Nevşehir Milletvekili seçilen Mustafa Açıkgöz ve son olarak da AK Parti Nevşehir Milletvekili Av.Murat Göktürk mazbatasını aldılar.