AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe, 31 Mart Yerel Seçim çalışmaları kapsamında Nevşehir merkez ilçeye bağlı Göreme beldesini ziyaret etti.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz burada yaptığı konuşmasında;"Göreme’deyiz. “31 Mart seçimlerinde milletimizin tercihini yine hizmet siyasetinden yana kullanarak, AK Parti'yi sandıktan açık ara birinci parti olarak çıkaracağına inanıyoruz. Göreme, AK Belediyeciliğe devam diyor. Önce Millet Önce Memleket “Memleket İşi Gönül İşi" dedi.

Açıkgöz konuşmasında; 31 Mart 2019 tarihinde sandık başına gideceğiz. Bu sandıkta sadece belediye başkanlarımızı, il genel meclisi üyelerimizi, belediye meclis üyelerimizi, muhtarlarımızı değil topyekün geleceğe yürürken milletimizin kaderini bir kez daha ortaya koyacağız. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın üstlenmiş olduğu o büyük liderliğin etrafında yeryüzünde bugüne kadar savuna geldiğimiz ilkeleri bir kez daha 31 Mart’ta perçinlemeye azimliyiz, gayretliyiz. AK Parti camiası olarak, liderimizin ortaya koymuş olduğu bu irade tartışılmaz ve vazgeçilmezdir. Topyekün AK Parti ailesi olarak bu iradenin arkasında ve yanındayız. 31 Mart’a emin adımlarla yürümeye devam ediyoruz” dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşede "Göreme AK Parti diyor, Nevşehir AK Parti diyor, Türkiye AK Parti diyor, Göreme belde teşkilatımız ile biraya gelerek siyaset tarihimize yeni bir zafer olarak kaydedeceğimiz 31 Mart seçimleri öncesi istişarelere devam ediyoruz. Gönül Belediyeciliği. Tevazu Samimiyet Gayret İle..."

AK Parti Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar ve partililerde ziyaretlerde eşlik ettiler.