SP’ de Kamalak Hazırlığı

NEVŞEHİR(MHA) Saadet Partisinde hafta ortasında ilimize gelecek olan Genel Başkan Mustafa Kamalak’ın programına hazırlıklar sürüyor.

19 Mart 2014 Çarşamba günü Nevşehir’e gelecek olan Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak’ın ilimizde yapacağı ziyaret ve mitinglerin büyük bir ilgi ile takip edileceğine inandıklarını ifade eden Saadet Partisi İl Başkanı Ali Doğan Simit, tüm Nevşehirlileri Milli Görüşün tem temsilcisi Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak’ın miting programlarına katılmaya davet etti.

Çarşamba günü sabah saatlerinde başlayıp akşam saatlerine kadar Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak’ın yoğun bir Nevşehir programı gerçekleştireceğine dikkat çeken İl Başkanı Ali Doğan Simit, 4 ayrı merkezde yapılacak olan miting programlarına Nevşehir halkının büyük ilgi göstermesini beklediklerini söyledi.

SP Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak, 19 Mart 2014 Çarşamba günü sabah saatlerinde önce Gülşehir ilçesine, oradan Nevşehir, Avanos ve Derinkuyu’ya geçecek. Buralarda miting yapacak olan Kamalak’ın söz konusu yerleşim merkezlerinde esnaf ziyaretlerinde de bulunacağı belirtildi.