Nevşehir Ticaret Borsası başkanlığına yeniden seçilen İbrahim Salaş'a "tebrik ve hayırlı olsun" ziyaretleri tüm hızıyla devam ediyor.

Borsa Başkanı Salaş'ın bugün ki ziyaretçileri de; Çalış Belediye Başkanı Alpaslan Özer, Nevşehir İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün, TÜİK Nevşehir Bölge Müdürü Yunus Öz, TÜİK Bölge Şube Müdürü Muammer Kubaloğlu, AK Parti Nevşehir İl Yönetim Kurulu Üyesi Ali Kemikkıran, Nevşehir Semerkand Derneği Başkanı Ahmet Feralan ve yönetim kurulu üyeleri ve Nevşehir Sebzeciler, Meyveciler Ve Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen Nevşehir Ticaret Borsası’na hayırlı olsun dileklerinde bulundular. 

Gün içerisinde yapılan ziyarette, Nevşehir Ticaret Borsası Başkanlığı’na yeniden seçilen İbrahim Salaş ve yeni yönetime başarı dileklerini iletip, “Hayırlı olsun.” dediler. 

Sohbet havasında gerçekleşen ziyaretlerde karşılıklı görüş alış verişinde bulunuldu.

Ziyaretlerden duydukları memnuniyeti ifade eden Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, bu nazik ziyaret ve güzel temenniler için kendilerine ayrı ayrı teşekkür etti. Salaş, Borsa hizmetleri, labaratuvar analizleri vs. konularda ziyeretçilere bilgiler verdi.