Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, Nevşehir de bulunan çeşitli Kurum kuruluş  ve Siyasi Partilerle STK lara ziyaretlerini sürüdürüyor.

Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı Sayın İbrahim Salaş İadei Ziyaret kapsamında AK Parti İl Başkanı Sayın Av.Kazım Sunar ve AK Parti Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz ü parti il binasında ki makamlarında ziyaret etti.
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av.Kazım Sunar, konuşmasında Borsa Başkanı Salaş'ın bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek ‘’Başkanımız rekabetli bir seçim sürecinden sonra başlamış olduğu görevinde ekibiyle beraber tüm camiayı toparlayıcı ve kucaklayıcı bir şekilde çalışmalarını yürütüyor olduğunu görmek bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir dedi.

Başbakanımız Sayın Erdoğan'ın hedeflenen 2023 Vizyonu Türkiye sinde Nevşehir'imizide hazırlamak adına hepimizin üzerlerine düşen önemli görevler var.  Nevşehirimizin güçlü ekonomisi ve büyümesi için bütün meslek kuruluşları odalar nezdinde ciddi atılımlar gerçekleştirmeliyiz diyen Sunar,Biz AK Parti İl Teşkilatı olarak bundan öncesinde olduğu gibi Önümüzdeki süreçte de gerek üreticilerimiz çiftçilerimize ve Borsamıza yapılabilecek ne varsa yanlarındayız ve takipçisiyiz dedi.

Borsa Başkanı Salaş ta, Başkan Sunar a teşekkür etti.