Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Yahya Leblebici yaptığı yazılı açıklamasında Nevşehir Halkına Teşekkür etti.İşte Leblebici'nin açıklaması;
07 Haziran 2015’te ülkemiz çok kritik bir dönemeçten geçmiştir. Yapılan genel seçimler sonucunda milletimiz verdiği oylarla iradesini ortaya koymuştur. Türk Milletinin sevdalısı olan bizler her zaman olduğu gibi seçim sonuçlarını büyük bir saygıyla karşıladık.

Seçim sonrasında da tıpkı hazırlık aşamasında olduğu gibi Milliyetçi Ülkücü hareketin lideri Sayın Devlet BAHÇELİ’nin yolumuza ışık tutmasıyla; Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Sayın Olcay KILAVUZ’un talimatlarıyla rotamızdan şaşmadan, aynı kararlılık ve arzu ile faaliyetlerimiz devam edecektir.

Yerel bazda baktığımızda Türkiye genelinde olduğu gibi Nevşehir’de de saltanatını yıkılmaz sananlara, kendisinden olmayanı hor gören, ekmeğiyle oynayan, yandaşlarının çıkarından başka hiçbir kaygısı olmayanlara cevap niteliğinde bir sonuç alınmıştır. Ülkücü hayat duruşunun siyasi temsil odağı olan Milliyetçi Hareket Partisi hemşerilerimizin teveccühü ile Nevşehir’de bir milletvekili çıkarmıştır. Milliyetçi Hareket’in vekili asla adaletsizliklerin içinde yer almayacak ve mecliste şehrimizi temsil etme hususunda yıllardır çektiğimiz hasreti dindirecektir.
Seçimlere hazırlık sürecinde özveri ve üstün siyasi ahlakla çalışan Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanım Sayın Göksel TAŞÇI’nın şahsında bütün il teşkilatına, Sayın Yıldız GÜRBÜZ’ün şahsında tüm kadın kolları mensuplarına, Sayın Burak KALFAOĞLU’nun şahsında tüm merkez ilçe teşkilatına ve tüm ilçe teşkilatlarına, seçim çalışmalarında gecesini gündüzüne katan kıymetli adaylarımız Mehmet VAROL, Sait YÜKSEL, Mustafa UĞUR ve eşlik eden tüm gönüldaşlarımıza teşekkürü bir borç biliriz. Bu sonucun alınmasında en büyük rol sahibi olan, oylarıyla Mehmet VAROL’u meclise taşıyan Nevşehir halkına da teşekkür ederiz.
Ayrıca bütün faaliyetlerde, çalışmalarda, programların hazırlanmasında fedakârca çalışan, emeğini esirgemeyen çalışma arkadaşlarım değerli Nevşehir Ülkü Ocakları İl Yönetimime, Ortaöğretim ve üniversitedeki bozkurt yürekli kardeşlerime, ilçe ocaklarımızda sancağımızı dalgalandıran uç beylerimize şükranlarımı sunuyorum.
Belirtmek isterim ki: Hacı Başbuğumuz Merhum Alparslan TÜRKEŞ’in “Sandıktan bize tek bir oy dahi çıkmasa, İslam'dan, İnsaniyetçilikten, Türklükten asla vazgeçmeyiz. Biz politikacı değil, bir Dava'nın takipçileriyiz...” sözü bizim emir telakki ettiğimiz ve hayata bakışta şiar edindiğimiz düsturlardan biridir. Sevdamızın makama değil memlekete olmasının sebebi budur. Milletvekilimiz Sayın Mehmet VAROL’un “Bir Millet Uyanıyor” adlı programımızda “Şehit Fırat Çakıroğlu Futbol Turnuvası”nın galibine ödül vermek üzere sahneye çıkarken yaşadığı duygusal anlar yüreğimizde yer etmiştir. Ve kendisine sizlerin huzurunda şöyle sesleniyoruz:

“Senin şehidimiz için döktüğün ve yüreğinden geldiğine emin olduğumuz bir damla gözyaşın bizim için tüm mevkilerden önemlidir. Bizler için ‘sayın vekilim’den daha önce ‘Mehmet Ağabey’ olduğunu bir kez daha hatırlattığın için bir kez daha teşekkür ederiz. Bilesin ki Nevşehir Ülkü Ocakları hep yanındadır. Yolun, bahtın, alnın açık olsun…”

NEVŞEHİR ÜLKÜ OCAKLARI İL BAŞKANI 
YAHYA LEBLEBİCİ