AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Erdal Feralan, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider, Kurban Bayramı dolayısıyla FİB Haber Merkezine bir mesaj yayınladı.

AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Nevşehirli hemşerilerinin bayramını kutladı

 

AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Erdal Feralan, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

 

AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Erdal Feralan, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider,FİB Haber Merkezine yaptıkları açıklamada, "Dini bayramlarımız birlik ve beraberliklerin, kardeşlik ve dostlukların, sevgi, saygı ve hoşgörünün daha yoğun olarak yaşandığı önemli günlerimizdendir. Bu önemli günler vesilesiyle milletçe birbirimizi daha çok sevgiyle ve sevinçle kucaklayalım, birlik ve beraberliğimizi daha da kuvvetlendirelim, bu güzellikleri, hayatımızın her gününe taşıyabilmek için daha çok çaba gösterelim. Birlik ve beraberliğimizi, dostluk ve kardeşliğimizi pekiştirerek, yan yana, gönül gönüle yaşadığımız Bayramlarımız; kendimizi, yakınlarımızı ve tüm kardeşlerimizi fark etmemizi sağlayan, gönlümüzden karşılıksızca verdiğimiz sevgimizi paylaşmamıza imkân veren, sosyal yapımızı ve aile bağlarımızı güçlendiren, maneviyatımızı en güzel şekilde doruk noktasında yaşadığımız günlerdir. Yüce Allah’ın rahmetine ve bereketine tüm insanlık olarak mazhar olduğumuz bu mübarek günlerin en güzel şekilde yaşanması ve insanlar arasında şefkat duygularıyla paylaşılması en büyük dileğimizdir. Bu duygu ve düşüncelerle aziz milletimizin, İslam aleminin ve tüm Nevşehirli hemşerilerimizin Mübarek Kurban Bayramını tebrik eder; sağlıklı, mutlu ve müreffeh içinde yaşayacağımız nice bayramlarda beraber olmak umuduyla en derin sevgi ve saygılarımızı sunarız" dedi.