AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk , AK Parti İl Başkanı M.Ali Tanrıver  ve Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz pazar esnafı ve vatandaşları ziyaret etti.

Her zaman halkın arasında olan AK Parti Nevşehir Milletvekilleri esnaf ziyaretleriyle vatandaşın sesine kulak vermeye devam ediyor.

Pazartesi Pazarı esnafıyla birlikte pazarı gezerek esnafların dilek ve temennilerini dinleyen AK Parti Milletvekilleri ve 26.Dönem Milletvekili Adayları 
Mustafa Açıkgöz ve Murat Göktürk hizmet üretmek için her gün daha fazla çalıştıklarını söyledi. AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayları Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve İl , İlçe Başkanları pazar alanlarını olduğu gibi caddelerde de esnafları ziyaret ederek,istek ve arzularını dinlediler.

Esnaf ve vatandaşlara hayırlı alışverişlerde bulunmalarını dilediler.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ziyaretlerinde yaptığı konuşmada, ülkenin tek çıkar yolunun tek partili iktidarı olduğunu, koalisyonların ülkenin çıkarına olmadığını söyledi.

Ülkenin eski istikrara ve huzura geri dönmesi için AK Parti 'nin tek başına hükümet kurması gerektiğini kaydeden Açıkgöz, "AK Parti iktidarı ile ülkede kaos ve gözyaşı son bulur. Bunun için sizlerden 1 Kasım 2015 Pazar günü yapılacak seçimlerde destek bekliyoruz" dedi.