Başbakan Erdoğan ın isminin bir mahalleye verilmesi önerisinde bulunan Nevşehirli vatandaşlarımız, Başbakan Erdoğan ın büyük bir lider olarak ülkemize kazandırdıkları yaptıkları hizmetler ve reform niteliğindeki yeniliklerle tarih sayfasına altın harflerle şimdiden geçtiğini dile getirerek Tüm ülke genelinde olduğu gibi memleketimize yaptığı hizmetler içinde en azından bir Vefa örneği sergileyerek Nevşehir de İsminin de yaşatılması gerektiğini dile getirdiler.

Türkiye’de birçok siyasetçinin ismi parklara, bahçelere, bulvarlara, caddelere verilirken, Nevşehir merkezde bulunan bir mahalleye Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’nın isminin verilmesini önerdiler.

Nevşehir de Atatürk,Cevher Dudayev,Mehmet Akif Ersoy,Necip Fazıl,Mimar Sinan,
Muhsin Yazıcıoğlu,Necmettin Erbakan gibi bir çok düşünür,sanatçı ve liderlerin isimleri çeşitli cadde sokak bulvar ve mahallelere verilmişti.

Özellikle Yeni TOKİ de oturan Nevşehirli mahalle sakinleri Başbakan Recep Tayyip Erdoğan isminin mahallelerine verilmesinden büyük memnuniyet duyacaklarını dile getirerek Başbakan isminin verildiği mahallede yaşamaktan mutlu olacaklarını söylediler.

Nevşehirli Vatandaştan gelen bu talepler üzerine, Şimdi tüm gözler Nevşehir Belediyesine çevrildi.Bakalım vatandaşlarımızın bu istek ve talebine Nevşehir Belediyesi nasıl bir cevap verecek bekleyip göreceğiz.