Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir’de 1 milletvekili çıkartmasıyla birlikte partililer MHP İl Başkanlığı önünde kutlama yapıyorlar.

Nevşehir'de resmi olmayan sonuçlara göre MHP'li Nevşehir Milletvekili Adayı Mehmet Varol'un Milletvekilliğini kazanmasının ardından ülkücüler şehirde zafer turu attı. 

Resmi olmayan sonuçlara göre MHP'nin Nevşehir'den 1 Milletvekilliğini kazanmasının kesinleşmesiyle birlikte Nevşehirli ülkücüler sokaklara döküldü.

Havai fişekler Nevşehir semalarını boyadı...

 Nevşehir'de MHP'nin 13 Yıllık Özlemi Bitti

Nevşehir'de en son Mükremin Taşkın ve İsmail Çevik'i Meclise gönderebilen MHP 13 yıl aradan sonra 7 Haziran 2015 Genel seçimlerinde Nevşehir'den Ankara ya Milletvekili göndermiş oldu.

Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir’de 1 milletvekili çıkartmasıyla birlikte partililer MHP İl Başkanlığı önünde kutlama yapıyorlar.
MHP İl Başkanlığı önünde kutlamalar devam ediyor. Partililer Nevşehir’den 1 milletvekili çıkartmanın mutluluğunu yaşıyorlar.
MHP Nevşehir İl Başkanı Göksel taşçı yaptığı açıklamada tüm Nevşehir halkına teşekkür ederim diye konuştu.Taşçı, Nevşehir’de % 90’ı açılan sandıklara göre şuanda bir milletvekili çıkartmış bulunuyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi baştan beri söylediği gibi yıllardan beri çalışmaktan ve bunun alt yapısını hazırlamaktaydı. Tabi ki bizim hedefimiz 3 milletvekili kazanmaktı. Ama bir milletvekili kazandık. Nevşehir’de bizlere güvendi ve desteklerini esirgemeden bizlere 1 milletvekili verdi. Bizlere destek veren tüm Nevşehir halkına teşekkür ederiz’’ diye konuştu.
Partililer MHP Nevşehir Milletvekili Adayı Mehmet Varol’u partinin İl binası önüne kadar büyük sevinç gösterileriyle karşıladılar.Omuzlarına alınan Varol'un ilk sözü Hepinizden Allah razı olsun. Allah utandırmasın dedi.


Mehmet Varol Kimdir? | Kim Kimdir? Biyografisi
Mehmet Varol Kimdir?
Mehmet Varol, 04 Eylül 1964 tarihinde Nevşehir’de doğdu. İlkokul, Ortaokul ve Lise tahsilini Nevşehir’de tamamladı.1983 yılında Atatürk Üniversitesi Edebiyat Fakültesi’nde yüksek öğrenimine başladı ve 1987 yılında mezun oldu.1990 yılında Özel Eğitimci olarak meslek hayatına atıldı. Nevşehir’de bulunan spor kulüplerinde ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nda yöneticilik yaptı. Milli Eğitim Kurumlarını Koruma Ve Yaşatma Derneği’nde uzun süre başkanlık yaptı.2003-2011 yıllarında Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir İl Başkanlığı yaptı. Ticaret Odası Meclis Başkan Vekili olarak görev yapmaktadır.Kendisine ait eğitim kurumlarında kurucu olarak meslek hayatına devam eden Mehmet VAROL, Arapça, Farsça ve İngilizce bilmektedir.30 Mart 2014 Yerel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi‘nden Nevşehir Belediye Başkan Adayı oldu.Mehmet Varol, evli ve 2 çocuk babasıdır.

NEVŞEHİR AÇILAN SANDIK: 99,00

 

Oy

%

Milletvekili

AK PARTİ

90,181

52,83


Mustafa AÇIKGÖZ - Murat GÖKTÜRK

MHP

47,475

27,8

1
Mehmet VAROL

CHP

25,316

14,8

 

HDP

2,301

1,38

 

SAADET

2,325

1,36