NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Başkanı ve beraberindeki dernek üyeleri AK Parti’nin Nevşehir’deki seçim zaferini davulla-zurnayla kutladılar.

GÖR-BİR Dernek Başkanı Erol Mutlu, Başkan Yardımcısı Mahmut Sami Kemikkıran ve dernek üyeleri AK Parti il başkanlığı binasının önünde davul ve zurna eşliğinde toplanıp parti il binasına çıktılar. İl Başkanlığı makamına kadar davul ve zurna eşliğinde ulaşan Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Başkanı ve beraberindekileri AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider, İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz ile AK Partili bazı belediye başkanları ile partililer karşıladı.

Bir süre davul ve zurna çalınmasının ardından konuşan Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Başkan Yardımcısı Mahmut Sami Kemikkıran, AK Partinin Nevşehir’de yeniden üç milletvekilliğini kazanmasından dolayı büyük duyduklarını dile getirdi.

Kemikkıran, “1 Kasım seçimleri ülkemiz, İslam alemi ve İlimiz için bir dönüm noktası oldu. Halkımız önemli bir feraset göstermişlerdir. Bu seçimi Türkiye kazandı. Milletvekili seçilen üç sime de başarılar diliyorum. Rabbim üstün başarılar temenni eylesin. AK Kadrolar hizmet seline devam edecek. Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.