Cumhuriyet Halk Partisi Nevşehir İl Örgütü 7 Haziran Seçimleri için işi sıkı tutuyor. İl genelinde sergilediği yüksek performansla Milletvekili adayı Bülent Tekiner’i Meclis’e göndermeye hazırlanan CHP’liler, sokakta kazandıkları oyu sandıkta kaybetmemek için sandık güvenliği eğitimi düzenlediler.
CHP İl Örgütü, 7 Haziran Milletvekili Genel Seçiminde görev alacak partili üyelerine “Sandık Güvenliği Eğitimi” verdi.
Seçim sonuçlarının kimsenin aklında soru işareti kalmayacak netlikte olmasına son derece önem veren Genel Merkez Yönetiminin talebi üzerine düzenlenen eğitimde CHP’lilere oy kullanma, oy sayımı, sandık tutanaklarının tasnifi, tutanakların bilgisayar sistemine girilmesi, itirazların değerlendirilmesi aşamalarında yapmaları gerekenler anlatıldı.

EMEKLERİNİZ BOŞA GİTMESİN
Eğitim çalışması öncesinde partililere kısa bir konuşma yapan CHP Milletvekili adayı Bülent Tekiner, köy köy, mahalle mahalle gezdiği Nevşehir’de karşılaştığı tablonun son derece umut verici olduğunu, CHP olarak uzun yıllar sonra Nevşehir’den milletvekili çıkartmayı garantilediklerini söyledi.
Sandık sorumlularına seslenen Tekiner, “Seçim gecesi emeğinizin boşa gitmemesi için görev yerlerinizi sonuna kadar terk etmeyin. Her sandık bizim yüzümüzü güldürecek diye bir kural yok. Ümitsizliğe kapılmayın. İnançlı olun. Emin olun kazandık. Sizler görev yerlerinizde olun ki, Nevşehir’de trafoya kedi giremesin.” ifadelerini kullandı.