Bugün ziyaret ettiği Aksaray dan sonra Nevşehirli ülkücüler de Koray Aydın’ı bağrına bastı.Acıgöl’de büyük bir araç konvoyuyla karşılanarak Şehre görkemli bir konvoyla giren Aydın’ı partililerin sıcak ilgisi kucakladı. MHP Eski Tarım Bakanı Prof.Dr.Hüsnü Yusuf Gökalp de ziyarette yer aldı.

 KORAY AYDIN'A NEVŞEHİR'DEN TAM DESTEK...

Ülküde ve ülkede birlik için MHP…

Acıgöl ilçesi girişinde büyük bir araç konvoyuyla karşılanan Koray Aydın ilk olarak Acıgöl MHP ilçe teşkilatını ziyaret etti. Nevşehir eski MHP Milletvekili Av.İsmail Çevik , Nevşehirli İş Adamı Musa Ertaş Ömer Ay ile çok sayıda MHP lilerin katıldığı karşılamadan sonra Acıgöl MHP İlçe teşkilatına geçen Koray Aydın burada önemli mesajlar verdi. Türk milleti ve Türklük kavramlarının ortadan kaldırılmak istendiği bir dönemde MHP’ye önemli sorumluluk düştüğünü ifade eden Aydın, “Ülküde birlik ile güçlü MHP’ye ihtiyacımız var” dedi.

 

 Koray Aydına'a Nevşehir'den Coşkulu Karşılama...

İktidar şafağı yakında sökecek

Aydın, MHP tabanında her geçen gün daha da şiddetlenen “değişim” arzusunun 4 Kasım’da MHP’yi iktidara taşıyacak bir yapılanma için büyük bir fırsat olduğunu vurguladı. “Değişim” ile taçlanarak sonuçlanacak kongre süreci sonrasında iktidar adayı bir MHP’nin Türkiye’nin şafağına doğacağını söyledi.

 

 

Ülküde birlik ile güçlü bir MHP’ye çok ihtiyacımız var

Nevşehirli çok sayıda ülkücüler Koray Aydın’ı bağrına bastı. Acıgöl girişinde büyük bir araç konvoyu ve “Hoşgeldin Efsane Bakan” Bozkurtlar Yuvası Nevşehire Hoş geldin Başkanım” “Nevşehir’e Hoş geldin Genel Başkanımız” pankartlarıyla karşılan Koray Aydın Acıgöl den sonra geldiği Nevşehir’de de büyük bir katılımla karşılanarak burada MHP Nevşehir il binasında partililere hitap etti.

Koray Aydın'ı Nevşehir de MHP Nevşehir il Başkanı Av.Serkan Bedirhanoğlu,Nevşehir MHP Merkez İlçe Başkanı Av.Burak Kalfaoğlu ile partililer karşıladılar.

MHP Genel Başkan adaylığını 1 Eylül’de  açıklayan  MHP Trabzon milletvekili Koray Aydın, Aksaray dan  sonra Nevşehire de gelerek Genel Başkanlığa adaylığı konusunda partililerden destek istedi.

 

Koray Aydın ın Nevşehir ziyaretine çok sayıda MHP Nevşehir il,ilçe belde teşkilatlarından ülkücülerle parti delegeleri katıldı.

 

Nevşehir de ki büyük katılım ve muhteşem karşılama için teşekkür ederek konuşmasına başlayan Koray Aydın, sözlerini, “değişim” e inanarak kendisine destek veren ve her gittiği yerde coşkuyla karşılayan partililere teşekkür ederek başlamak istiyorum dedi.

 

 Aydın, MHP tabanında her geçen gün daha da şiddetlenen “değişim” arzusunun 4 Kasım’da MHP’yi iktidara taşıyacak bir yapılanma için büyük bir fırsat olduğunu vurguladı. “Değişim” ile taçlanarak sonuçlanacak kongre süreci sonrasında iktidar adayı bir MHP’nin Türkiye’nin şafağına doğacağını söyleyen Koray Aydın, “Gün bugündür, Onun için değişim hemen şimdi..” dedi. Aydın’ın bu sözleriyle heyecanlanan salondaki partililer yerlerinden kalkarak uzun süre alkışlarla destek verip, “Durma ilerle ülkücüler seninle” sloganlarıyla sevgi gösterisinde bulundular.

 

Kendisine gösterilen güvene layık olacağını söyleyen Koray Aydın tarihinden güç alan kuvvetli bir MHP’ye bugün her zamankinden daha çok ihtiyaç olduğunu ifade eden şunları kaydetti:

 

Değerlerimiz belli

“MHP 43 seneden beri varlığını sürdüren bir partidir. Bu parti milletin değerleriyle özdeşleşmiş bir siyasi harekettir. Bayrağını Türk İslam ülküsünden alan bütün düşünce sistemini milletin değerleri üzerine oturtmuştur. Bu değerler Allah’tır, vatandır, bayraktır, Kur’andır. MHP bu değerler uğruna geçmişte büyük bir siyasi mücadele vermiş olan bir siyasi harekettir. Bu partinin gazileri, şehitleri vardır. Bu partinin hapishane görmüş binlerce insanı vardır. Bu siyasal hareket sosyal maliyeti çok yüksek olan bir siyasal harekettir.

Bugün bu masanın etrafında toplandık. Gönlümüzden geçen, içimize akan aynı endişeleri taşıyan insanlar olarak bu masanın etrafındayız. Biz buna ülküde birlik diyoruz. Ülküde birlik ile oluşturulmuş güçlü bir MHP’ye her zamankinden daha çok ihtiyacamız var. İçinde yaşadığımız zaman dili ve içinde yaşadığımız Türkiye şartları böyle bir güçlü MHP’ye ihtiyaç olduğunu gösteriyor. Böyle güçlü bir MHP Türk milletinin umudu ve geleceği olabilir.

Türkiye’nin AKP iktidarı tarafından bir ateş çemberine sokulduğunu, Türk milleti ve Türklük kavramlarının ortadan kaldırılmak istendiğini vurgulayan Koray Aydın, sözlerini şöyle tamamladı:

 

Önce sevgi ve kardeşlik

“Ülküde birlik ile güçlü MHP’ye ihtiyacımız vardır. Bunu inşa etmemiz, bunu hayata geçirmemiz içinde önümüzde bir fırsat var, o fırsat 4 Kasım’da MHP’nin olan kongresidir. Bu kongreyle önümüzdeki dönem MHP yeniden şekillenmiş olacaktır. Biz kendi iç kaygılarını ortadan kaldırmış, sevgi ve kardeşlik yoluyla birbirine bağlanmış, birbiriyle mücadele etmeyen ülküdaşlık hukukuyla birbirine sımsıkı sarılmış bir MHP çekirdeğini bir sıçrama tahtası olarak kullanıp MHP’yi iktidar potasına girebileceğine inanıyoruz. Bu partinin insanlarını bu ana hedefe kilitlenmiş, bunu isteyen bunu arzulayan insanlar olarak arzulayıp Türk milletinin bütünüyle de kucaklaşıp Allah nasip kısmet ederse ilk seçimde de iktidar olmak istiyoruz. Allah çalışana, isteyene, mücadele edene gereğini yapana verir. Önümüzdeki dönemde MHP’de bu işin içinde olduktan sonra yollara düşerek, milletin ayağına giderek, milletle kucaklaşmak hepimizin boynunun borcudur. Türkiye’nin içinde bulunduğu şartlar Türk’ün varlığını, Türk’ün bu coğrafyada oluşturduğu Türklük şuurunu ortadan kaldıracak sinsi planların yapıldığı dönemde bunun hayata geçmesi lazım. Onun için hemen şimdi, sonrasında değil. Bu değişimi şimdi yapar, MHP halkın ayağına gider, kararlı, istekli coşkulu bir parti haline dönüştürebilirsek, bu millette bize iktidar yolunu açar. Önümüzde yapılacak bu kongrede inşallah MHP’nin zafer güneşi doğar.”

 

 

Sadece MHP değil, Türkiye kazanacak….

 

 

Koray Aydın a destek için Nevşehir e gelen MHP Eski Tarım Bakanı Prof.Dr.Hüsnü Yusuf Gökalp te şu açıklamalarda bulundu.

 

Adaylığı gündeme geldiğinden itibaren tavrını net biçimde ortaya koyarak Koray Aydın’a destek verip onun için 4 Kasım’da Türkiye’nin geleceğinin oylanacağını söyledi. Koray Aydın tarafından başlatılan “Değişim” harekâtının sadece MHP’nin değil Türkiye’nin yararına bir girişim olduğunun altını çizen Gökalp şöyle konuştu: 4 Kasım MHP’nin şahlanış tarihi olacaktır. 41 yıldır MHP iktidarını bekliyorum. Koray Aydın Bey, parti ve ülkücü hareketteki birikimiyle ve acarlığıyla bunu başarabilecek bir liderdir. Türkiye elden gidiyor. Değişim sadece MHP’nin değil Türkiye’nin yararınadır. 4 Kasım’da oy kullanacak Üst Kurul Delegesi arkadaşlarımızın tamamına yakını da aynı düşünceyi paylaşmaktadır. Şimdilik suskun dursalar da taşıdıkları bu önemli sorumluluğun idrakında olarak sandık başında gereğini yapacaklarına bütün kalbimle inanıyorum. Bu Ahmet Mehmet meselesi değil, artık Türkiye meselesidir.''dedi.

Koray Aydın geldiği Nevşehir de basın mensuplarına yaptığı açıklamaların ardından Basına kapalı olarak düzenlenen MHP Nevşehir İl ,ilçe ve belde teşkilat üyelerinin katılımlarında bir toplantı düzenlendi.