Nevşehir’de üçüncü kez tulum çıkaran ve geçtiğimiz iki dönemde milletvekilleri arasında yaşanan gruplaşma ve ayrışmalara sahne olunmasının ardından Nevşehirli vatandaşında en büyük beklentisi bu.

Seçim sürecinde olduğu gibi o günden bu yana açıklamalarında vatandaşın kendilerinden en büyük beklentilerinden birinin bu dönem böyle bir huzursuzluğun yaşanmamasını istediklerini belirten Ak Partili Nevşehir Milletvekillerinin bu açıklamaları henüz yolun başında olunmasına rağmen umut verici.

Bu dönemde de Milletvekilleri arasında yaşanabilecek olası bir ayrışmanın gerek Ak Parti, gerekse Nevşehir açısından hiçte iyi sonuçlar çıkarmayacağını belirten Vatandaşlar, “Vatandaş olarak oy verip Meclise gönderdiğimiz, ilimize yatırım getirsinler, iş getirsinler, aş getirsinler diye gözlerine baktığımız Vekillerimizin sebep ne olursa olsun ayrışmalarının faturasını Nevşehir çekiyor. İki dönemde de yaşanan çekişmelerden ilimiz zarar gördü. Bu dönemde Ak Partili Vekillerimiz Ahmet Erdal Feralan, Ebubekir Gizligider ve Murat Göktürk’ün böyle bir yanlışa düşmemelerini istiyoruz. Sonuçta ortaya konulacak olan birlik ve beraberlikten kazanan tüm Nevşehir olacak” diyor.