AK Parti Genel Merkezi tarafından yürütülen, “81 İl’de 81 AK Orman Projesi” kapsamında Nevşehir’de de AK Kadınlar Ormanının açılışı yapılacak. 'Bir Ağaç Bin Nefes, Bir Kadın Bir Umut' sloganıyla hayata geçirilecek projede her bir kadın üye adına ağaç dikimi yapılacak.

Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Hamleci, Parti Genel merkezi tarafından uygulanan projeyi Nevşehir’de de hayata geçirmenin heyecanını yaşadıklarını belirtti.

AK kadınların Türkiye genelinde 3 milyonu aşkın üye sayısı ile dünyanın en büyük kadın sivil toplum kuruluşu olmayı başardığını ifade eden Hamleci; “Üye sayısı ile dev bir eser bırakmaya hazırlanıyoruz. Her türlü fedakârlığı göze alarak her koşulda siyaset yapmaya kendini adamış AK Partili kadınlar olarak dev bir eser bırakmayı hedeflediğimizden “AK Kadınlar Ormanı” oluşturulması fikri ortaya çıktı. Bizde bu projeyi Nevşehir’imizde hayata geçireceğimiz için çok heyecanlı ve mutluyuz” dedi.

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları tarafından Orman ve Su İşleri Bakanlığı’nın desteği ile organize edilen proje kapsamında oluşturulan “Nevşehir AK Kadınlar Ormanının” açılışı 14 Nisan 2013 Pazar günü saat 13:00’de Göre Yolu Aşıklar Mevkiinde gerçekleştirilecek.”