Nevşehir AK Gençlik'ten, Üniversite Öğrencilerine Karşılama Hizmeti... Yeni eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte şehrimiz Nevşehir'e okumaya gelen öğrenciler büyük bir sürprizle karşılaştı. Nevşehir Şehirlerarası Adnan Menderes otobüs terminali ve Nevşehir Hacı Bektaşı Veli Üniversitesi bahçesine standt açan Ak Gençler, öğrencileri karşılayarak yardımcı oluyor. Nevşehir'e yeni gelen öğrencileri şehir hakkında bilgilendiren Ak Gençler, öğrencilerin sorduğu sorulara içtenlikle cevap vererek, Nevşehir'e yabancılık çekmemeleri için ellerinden geleni yapıyor. 

Hem Gurbetteki genç öğrenci kardeşlerimize sıcak bir karşılama ile onların yalnız olmadığını ve en güzel ev sahipliği ile gösterirlerken öte yandanda hem üniversiemiz hem şehrimiz ve Kapadokya bölgemizide tanıtıyorlar. Bu güzel uygulama  Türkiye nin dört bir tarafından gelen Öğrencilerin beraberinde Velilerinin ve Ailelelrle tüm vatandaşların da büyük takdirini topluyor.

Üniak gençlik hızla çalışmalara devam ediyor.Nevşehir AK Parti Gençlik Kolları, NEHÜ Üniversitesi'ne gelen öğrencileri karşıladı.
AK Parti Gençlik KTeşkilatlanma çalışmalarını büyük ölçüde tamamlayan ÜNİAK Nevşehir gençlik teşkilatı, Üniak gençlik hızla çalışmalara devam ediyor.
Nevşehir AK Gençlik'ten, Üniversite Öğrencilerine Karşılama Hizmeti
AK Parti Nevşehir İl Gençlik Kolları Üniak Teşkilatı, üniversite bahçesinde ve otogarda stant açıp üniversiteye gelen öğrenciler için seferber oldu.

"Gurbette ilk gün zor olur" diyerek yola çıkan Üniak Teşkilatı, üniversiteyi kazanıp Nevşehir'e gelen tüm öğrencileri karşılayıp üniversiteye taşıma, üniversiteye kayıt ve yurtlara yerleştirme konusunda yardımcı oluyorlar.

AK Parti Nevşehir Gençlik Kolları Üniversite Birimi ve Üniak Teşkilatı, 2014-2015 eğitim öğretim yılı için üniversiteye kayıt yaptırmaya gelen öğrencilere Nevşehir ve Kapadokya nın doğal güzellikleri, tarihi, kültürel dokusuyla benzersiz bir il olduğunu anlatarak öğrencileri bilgilendiriyorlar.

AK Parti Nevşehir İl Gençlik Kolları Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar, bu hizmetlerinden dolayı öğrencilerin çok memnun kaldığını dile getirerek, "Gurbette ilk gün zor olur dedik ve Nevşehir'imize gelen tüm öğrencilerimizi karşılayıp destek oluyoruz. Öğrencilerimize yalnız olmadıklarını, AK Gençliğin daima yanlarında olduğunu ve Üniak Teşkilatımızda çalışmaya davet ediyoruz. Bu çalışmamız Üniversite kayıt süresince devam edecektir."  dedi.

İşte Nevşehir AK Gençlerin Üniversite öğrencileri karşılamalarından notlar:
Şehrimize yeni gelen üniversiteli kardeşlerimizi şehrin her tarafında karşılıyoruz.
YALNIZ DEĞİLSİN ÜNİVERSİTELİ KARDEŞİM
Çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor ...
Terminaldeki standımızda üniversiteli kardeslerimizi karsilamaya devam ediyoruz.Üniversiteyi kazanan genç kardeşimizi şehrimiz ve üniversitemiz hakkında sohbet eşliğinde bilgilendiriyoruz.
Yalnız Değilsiniz ; gurbetteki kardeşlerimizi karşilamaya tüm hiziyla devam ediyor
Nevşehir AK Parti Gençlik Kolları, NEHÜ Üniversitesi'ne gelen öğrencileri karşıladı.

AK Gençler Nevşehir ekibi olarak kardeşlerimize "Gurbette ilk günün zorluluğunu yaşatmadık!
Üniversiteye kayıt yapan kardeşlerimizin heyecanlarına ortak olmaya devam ediyoruz.
Nevşehir'de yalnız değilsin! Kardeşlerin seni bekliyor.
Kardeşimizi üniversite kaydından sonra yurt kaydında yalnız bırakmadık. Gurbette ilk gün zordur!
Terminaldeki Billboard'larımız hazır herşey hazır üniak hazır.
Nevşehir de kardeşleriniz sizi bekliyor 

Yalnız Değilsiniz!