Nevşehirli Ünlü Sanatçı Kürşat, Adalet Bakanı Abdülhamit Gül'ü ziyaret ederek, çocuk istismarı ve tecavüz suçlarını işleyenlere idam cezası verilmesini istedi.

Türk Halk Müziğinin sevilen ismi Nevşehirli Sanatçı Kürşat ziyarete ilişkin açıklamasında; " Nadide Sultan ,Demet Akalın ve Yazar Sevda Türküsev ile birlikte Adalet Bakanımız Sayın Abdülhamit Gül Bey’i makamında ziyaret ettik. Adalet Bakanımız Gül ile "Böyle hastalıklı insanlardan toplum nasıl kurtulabilir." konusunu görüştüklerini söyledi.

Kürşat, "Tecavüz Ve taciz konularında Kurulan komisyon hakkında Adalet Bakanımızından bilgi aldık. Bizlere düşen bir görev olduğunda her zaman devletimizin yanında olduğumuzu üzerimize düşeni yapmaya hazır olduğumuzu ilettik" dedi...

Kürşat ve beraberindeki heyet daha sonra TBMM Meclis idare amiri Çorum Milletvekili Sayın Salim Uslu'yu makamında ziyaret ederek Çocuk tacizcileri ​konusunda istişarelerde bulundular.

Yazar Sevda Türküsev ise, "Milli Eğitim Bakanımız Sayın İsmet Yılmaz Bey’i ziyaret ederek çocuk istismarı konusunda hassasiyetimizi bildirdik. Hassasiyeti ve Nezaketi için çok teşekkür ediyoruz" dedi..