Nevşehir Merkez Huzur Taksi Durağında taksicilik yapan ve geçimini bu şekilde sağlayan Kemal Kaya'dan 24 Haziran seçimleri için büyük destek.

            Kemal Kaya '' 24 Haziran 2018 seçimlerinin ülkemiz ve milletimiz için büyük bir önem arzettiğini, bu nedenle 24 Haziran seçimlerinde Nevşehir Merkezde  oy kullanmaya gidemeyecek  durumda olan yaşlı , hasta ve engellilerin  çekinmeksizin kendisine ulaştıkları takdirde herhangibir ücret talep edilmeksizin  oy kullanacakları okula ücretsiz olarak götürüleceğini ve tekrardan evlerine bırakılacağını ''  belirtmiştir.

                 Kaya'' Ülkemiz üzerinde bir çok oyunlar oynanmaktadır. Bu ülke için kullanılacak her bir oy, çok büyük önem arzetmektedir.Ülkemiz,Bayrağımız ve Değerlerimiz olmaz ise Varlığiımızın Hiçbir Önemi Olmaz'' Diyerek gerek Nevşehirde ki ve gerekse diğer il ve ilçelerdeki meslektaşlarına da bu konuda duyarlı olmaya ve başlattığı bu hizmete onlarında destek olmaları çağrısında bulunmuştur.

                Kaya son olarak ''İnşallah 24 Haziran seçimleri vatanımız,milletimiz ve memleketimiz için hayırlı ve uğurlu olur''diye konuştu.