NEVŞEHİR(MHA) Saadet Partisinin Nevşehir Milletvekili adayları ve teşkilat mensupları Pazar Pazar, ilçe ilçe gezip Merhum Erbakan Hoca’nın Milli Görüşünü anlatıyorlar.

Saadet Partisi Nevşehir Milletvekili adayları Uğur Keleş, Ali Merve Işık ve İsmail Metin Güven ile birlikte il başkanı Ali Doğan Simit, Acıgöl ve Ürgüp ilçelerindeki seçim çalışmalarında Milli Görüş hükümetinin kısa süreli de olsa ülkeye getirdiği refah ve kalkınma hamlesinden bahsediyorlar.

İlçelerdeki seçim ziyaretlerini sürdüren Saadet Partisi İl Başkanı Ali Doğan Simit, önümüzdeki günlerde İl Merkezinde de seçim çalışmalarına ağırlık verileceğine dikkat çekerken, yaptıkları seçim çalışmalarında genel itibariyle halkın Milli Görüş’ün tek temsilcisi Saadet Partisine olan ilgisinin bir hayli yüksek olduğunu da ifade etti.

Vatandaşın gündeminde genel itibariyle seçim değil, geçim şartlarının ağırlığının ve ekonomik sıkıntıların bulunduğuna değinen İl Başkanı Ali Doğan Simit, 1 Kasım seçimlerinde ülkenin şu bunalımlı durumundan kurtulmasını istediklerini de dile getirdi.