Geçtiğimiz dönem Kocaeli AK Parti İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcılığı görevinin ardından yeni başkan Baki Özdemir'in de Yürütme Kurulu'nda yer bulan Nevşehir Kaymaklılı hemşehrimiz Yasin Pilavcı bugün Darıca Ak Parti İlçe Teşkilatı'na gelerek başkan aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Formunu Darıca Ak Parti İlçe Başkanı Ufuk Acay ve Darıca Ak Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Cengizhan Ramazanoğlu'na sunan Yasin Pilavcı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında; "Değerli abilerim, ablalarım, kardeşlerim. Uzun yıllardır görev aldığım AK Parti Gençlik Kolları ailemiz çatısı altında bu güne kadar her kademede görev aldım, bu hizmet yarışında doğup büyüdüğüm yıllarca gururla çalıştığım AK Parti Darıca Gençlik Kolları Başkanlığına adaylık başvurumu gerçekleştirdim. Rabbim Ülkemize, Partimize, Kocaelimize ve Güzel ilçemiz DARICAMIZA güzel hizmetler yapmayı nasip etsin inşallah." paylaşmını yaptı.

ADAY SAYISI İKİYE ÇIKTI

Gerçekleşecek olan kongre öncesinde dün ilk başvuruyu yapan Murat Yılmaz'ın ardından bugün de Yasin Pilavcı'nın başvuru yapması ile aday adayı sayısı ikiye çıkmış oldu.

Nevşehir sevdalısı Kaymaklılı hemşehrimiz İbrahim Pilavcı'nın değerli oğlu Yasin Pilavcı'ya Başkanlık yarışında başarılar diliyoruz.