AK Parti Nevşehir Milletvekili ve TBMM Katip Üyesi Mustafa Açıkgöz, "Alemlere rahmet Hazreti Muhammed (SAV) Efendimizin Mevlid-i Nebi haftası kutlaması için pazar sabahı (yarın) Kurşunlu Camiinde Kuran-ı Kerim ziyafeti ve gençlik buluşması vardır. Sabah namazından sonra hatim duası, ardından çorba ikramı yapılacaktır. Tüm hemşerilerimiz davetlidir " dedi.

Açıkgöz, Sabah namazı buluşmalarımıza yoğun katılımın olması ve özellikle gençlerin büyük ilgi göstermesi bizleri oldukça mutlu ediyor” dedi.


Birlik Vakfı Nevşehir Şubesi gençlik teşekkülü Genç Birlik tarafından Kurşunlu Camiinde düzenlenecek olan “Her Ayın İlk Pazarı Birlik’te Sabah Namazı” etkinliğimize ve akabinde çorba ikramımıza tüm genç kardeşlerimiz davetlidir.

Cami cemaati ve gençlerdeki kaynaşmayı sağlamak, sabah namazı bilincini diri tutmak amacıyla Nevşehir İl Müftülüğümüzün programı çerçevesinde Merkez Kurşunlu Camii, Bekir Efendi Camii, Alibey Camii ve Lale Camiinde “Sabah Namazı Buluşması” programı düzenleniyor…
Nevşehir’de yaklaşık 10 yıldır geleneksel hale getirilen ve ay boyunca sabah namazları öncesi okunan Hatm-i Şeriflerin duası, birer gün arayla dört cami ve diğer cami cemaatlerinin katılımıyla yapılmaktadır.
“Geç Kalma Genç Gel”, “Şehrin Kalbinde Buluşalım” projeleri çerçevesinde gençlerin de davet edildiği pazar günü sabah namazı buluşmasında, Kurşunlu Camii ye Nevşehirlilerin büyük katılımı bekleniyor.