NEVŞEHİR(MHA) Vatan Partisi İl Başkanı Prof. Dr. Meliha Atalay, Türkiye’yi tüketen değil üreten bir toplum haline getirmenin sözünü veren Vatan Partisine tüm Nevşehirlileri sahip çıkmaya çağırdı.

Vatan Partisinin yeni oluşumu ile tüm Türk insanını kucakladığını ve gelecek nesillere güzel bir Türkiye bırakmak için siyasi hayatına hız kazandırdığını kaydeden Vatan Partisi İl Başkanı Prof. Dr. Meliha Atalay, Vatan Partisinin Türkiye’nin yönetimine talip ve yetişmiş insan gücüne sahip olduğuna da dikkat çekti.

Atalay, “Toprağımızı, suyumuzu, güneşimizi, çalışkan ve özverili insanlarımızla birlikte ülkemizi yeniden tüketen değil, üreten bir toplum haline getirmek en büyük amaçlarımız arasında. 7 Haziran seçimleri bunun için en önemli adımlardan biridir. Bazı muhalefet Partileri oyları bölmeyelim sloganı ile toplumu etkilemeye çalışıyorlar. İnsanlarımız Allah’a şükür kime ve niçin oy vereceğini sağduyusuyla iyi bilir. Vatan partisi kimsenin oyunu bölmemektedir. Yurtta barış, dünyada barış ilkemizdir. O nedenle komşu ülkelerimizin muhatabı Vatan Partisi olmuştur. Suriye, İran ve Lübnan gibi. Vatan Partisi devlet yönetimine talip ve yetişmiş insan gücüne sahip bir partidir. Borç ekonomisinin ülkemizi getirdiği nokta belli. Vatan Partisi ülkenin yeniden ayağa kalkması, borç ekonomisine değil üretim ekonomisine yönelmesi için bir fırsattır” açıklamalarında bulundu.