ÖDP Genel Başkanı Alper Tas "Birleşik Muhalefet Hareketi" konulu toplantı için 3 Ağustos Pazar günü Avanos'a geldi. Avanos'a gelen ÖDP Genel Başkanı Alper Taş Belediye Başkanımızı İsmet İnce'yi makamında ziyaret etti. 

Ziyarette ÖDP Genel Başkanı Alper TAŞ'a, ÖDP Avanos İlçe Başkanı Metin ÇENGEL eşlik etti. Başkanlık Makamında heyet gündeme dair konular üzerinde görüşmelerde bulunarak sohbet etti. Belediye Başkanımız İsmet İnce'ye hem hayırlı olsun hem de başsağlığı dileklerini iletti. Alper Taş, ayrıca geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Hayrettin Bayer'in ailesini de ziyaret ederek başsağlığı dileklerini iletti.

ÖDP Genel Başkanı Alper Taş aynı gün bir diğer ziyaretinde ise sanatçı Edip Akbayram'a yaptı. Daha sonra ÖDP Genel Başkan Taş bir diğer ziyaretini ise Avrasya Otelde kamp yapan Pazarspor'a yaptı. Kendisi de Pazarlı olan ve Pazarspor'da top oynayan Alper Taş burada futbol takımı yönetici ve oyuncularıyla bir süre sohbet etti. Ziyaretlerin ardından Avanos'un eski evler mevkisini gezen Taş çarşı esnafından alış veriş yaptıktan sonra Avanos'tan ayrıldı.

Fotoğraflar