AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Av. Hüsnü Yaşar Oğuz, 7 Haziran'da yapılacak genel seçim kapsamında çalışmalarına başladı. AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Av. Hüsnü Yaşar Oğuz, bu kapsamda AK Parti il binasında İl Başkanı Av. Mehmet Ali Tanrıver ve Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz'ü makamında ziyaret etti.


AK Parti Milletvekili Aday Adayı  Oğuz İl ve İlçe Teşkilatlarını Ziyaret Etti...

Oğuz; ‘Güçlü bir Nevşehir için destek istiyoruz’

AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Oğuz, AK Parti İl Başkanı Tanrıver ve Merkez İlçe Başkanı Açıkgöz'ü ziyaret etti. Oğuz, ziyarette yaptığı konuşmada, "Çıktığımız yolda, ilk İl ve ilçe ziyaretimizi gerçekleştirdik. Bu yolda Allah bizleri mahcup etmesin. Nevşehir'e hizmet için yola çıktık. Nevşehir'in birlik ve beraberliğini pekiştirmek, güçlü bir Türkiye ve güçlü bir Nevşehir için destek istiyoruz" dedi.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Mehmet Ali Tanrıver ve Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz de, AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı H.Yaşar Oğuz'a çıktığı yolda başarılar dileyerek, "AK Parti'ye gönül verip, 'ben de varım' dediğiniz için çok teşekkür ediyoruz. Allah yolunuzu açık etsin" diye konuştu.