Ömür Boyu İl Başkanı Kalacak Halimiz Yok

NEVŞEHİR(MHA) Ak Parti İl Başkanı Kazım Sunar, il başkanlığı görevindeki 3 yılını değerlendirirken, ömür boyu il başkanlığında kalacak hallerinin olmadığını, zamanı geldiğinde görevi bırakacaklarına dikkat çekti.

İl genel meclisi üyeliğinin de, il başkanlığının da kendi talebi üzerine değil Ak Parti genel merkezinin teveccühü ile gerçekleştiğine değinen Ak Parti İl Başkanı Kazım Sunar, Ak Partili tüm teşkilatların hizmet aşkı ile çalıştıklarından bir zaman kuşku duymadığını dile getirirken, hayatta en çok istediği işi yaptığını, hiç pişmanlık duymadığını ifade etti.

Sunar, “Ülkemizin ve ilimizin sorunlarının çözüm yolunun siyasette olduğunu gördüğüm için siyasete atıldım. Genel merkezimiz il başkanlığını görevini bana verdiğinde bu görevden kaçmak olmazdı. Sorunları bire bir görüp, bu sorunların sıkıntısını içinde hisseden biri olarak bu görevi reddetmem mümkün değildi. 3 Yıldan bu yana bu görevi sürdürüyorum. İçimizde hizmet etmek sevdası var. Bütün teşkilatlarımızda, teşkilat başkanlarımızda, belediye başkanlarımızda, il genel meclisi ve belediye meclisi üyelerimizin tamamında bu düşüncenin olduğunu biliyorum. Hayatta istemiş olduğum şeyi yapıyorum. Makamlar gelip geçici. Hiçbir zaman pişmanlık duymadım, gocunmadım. Çünkü başbakanımız da diyorya Aşk ve sevdanız varsa çalışmak sizi yormaz diye. Ben il genel meclisi olmadan önce aklımdan siyaset bile geçmiyordu. Genel merkezden bir telefon geldi. Siyaseti düşünür müsünüz? denildi. Benim hiçbir talebim olmadı. Yine il başkanlığında da bir talebim olmadı. Yapılan görüşmeler neticesinde il başkanlığına getirildim. İleriki dönemde partim bana yeni görevler verirse ondan kaçmak olmaz. Ancak ömür boyu da il başkanlığını işgal edecek halimiz yok. Zamanı geldiğinde bu görevlerden de ayrılmasını bileceğiz” dedi.