AK Parti Nar Belediye Başkan Adayı Süleyman Özçelik, Mahalle Sakinleriyle 31 Mart Yerel Seçim çalışması kapsamında düzenlediği mahalle toplantılarıyla vatandaşlarla bir araya gelerek dua ve desteklerini istiyor.

AK Parti Nar Belediye Başkan Adayı Süleyman Özçelik'in mahalle toplantısı adeta mitinge dönüştü. Özçelik, Seçimlere sayılı günler kala Nar Mahallesi’nde vatandaşlar ile buluşan AK Parti Nar Belediye Başkan Adayı Süleyman Özçelik, adeta miting havasında toplantı düzenleyerek gövde gösterisi yaptı. 

AMACIMIZ SİZLERE EFENDİLİK DEĞİL, HİZMETKARLIKTIR 

AK Parti Nar Belediye Başkan Adayı Süleyman Özçelik burada yaptığı konuşmasında yoğun katılımlarından dolayı mahalle sakinlerine teşekkür ederek, "Öncelikle akşamın bu geç saatlerinde bizleri yalnız bırakmayan, siz değerli hemşehrilerimizi yürekten selamlıyorum. Hepinizden Allah razı olsun. Maşallah bu kalabalık bize, Cumhurbaşkanımızın arkasında duran milli iradeyi gösteriyor. Bu bize Recep Tayyip Erdoğan'ın yalnız olmadığını, arkasında anaların duası olduğunu gösteriyor. Şu kalabalık bize 31 Mart'da yeni bir zafer yeni bir milat olacağını gösteriyor. Bu yüreğinizdeki ışık, bu yüreğinizdeki sevgi, muhabbet, kardeşlik için hepinizden Allah razı olsun diyorum. 

 Yapılacak olan yerel seçimlerde tüm Narlı vatandaşlarımızın desteği ile göreve gelip sizlerin hizmetkârı olmak için gece gündüz demeden çalışacağım.

"İktidarın gücünü arkamıza almalıyız”

31 Mart yerel seçim sloganın da ‘Gönül Belediyeciliği’ olduğunu söyleyen Özçelik; “Yeni projelerimizle halkımızın huzuruna çıkıyoruz. Ama her ne kadar büyük projeler yapsak da, halkımızın gönüllere girmediğimiz müddetçe mahallelerimizi altınla kaplasak da kıymeti yok. Onun için yeni dönemdeki hedefimiz gönül belediyesi ile sizin huzurunuza girip problemleri mahallinde çözeceğiz. Ahmet amcanın, Ayşe teyzenin derdi nedir diye yanınıza geleceğiz. Mahalle muhtarlarımızla istişare yapacağız. Sorunları en kısa zamanda çözeceğiz inşallah. Projelerimizle birlikte beldemizi daha iyi bir konuma getirmek için çalışacağız. Memleket işi gönül işi diyerek, ‘Gönül Belediyeciliği’ ile AK Parti olarak Narlı hemşehrilerimizin hizmetine talibiz” diye konuştu.