NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’in Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar beldesinde yaklaşan yerel seçimler öncesinde belediye başkan adayları da bir bir ortaya çıkmaya devam ediyor.

Son dönemlerde hakkındaki bazı olumsuz iddialarla gündeme gelen Ortahisar’ın Ak Partili belediye başkanı Ali İhsan Özendi’nin en büyük rakiplerinden birinin halen Öğretmenevi müdürlüğü de yapan Mustafa Ateş’in olması bekleniyor.

Öğretmenevindeki Resmi görevinin yanı sıra halen, Halk Oyunları İl Koordinatörü, Ortahisar ve Göreme’yi tanıtma ve Turizm Derneği Başkanlığı ve Ortahisar Belediyesi Göreme spor Kulübü Denetleme Kurulu üyesi de olan Mustafa Ateş’e belde halkından da önemli bir destek olduğu belirtiliyor.

 

Bir önceki yerel seçimlerde de ismi sık sık gündeme gelen Mustafa Ateş, özellikle eğitim geçmişiyle dikkat çekiyor. Ahmet Yesevi Üniversitesi Eğitim Yönetimi ve Denetimi Yüksek Lisans, Erciyes Üniversitesi İşletme Yüksek Lisans, Gazi Üniversitesi İşletme Eğitimi Lisans, Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi Lisans, Sakarya Üniversitesi Bilgi yönetimi Ön Lisans ve Anadolu Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Ön Lisans programlarını bitiren Mustafa Ateş’in belediye başkanlığı adaylığı konusundaki net kararını önümüzdeki günlerde açıklaması bekleniyor.