Özkonak Belediye Başkanı İlker Yürekli düzenlediği basın toplantısında Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Halkın Adamı Recep Tayyip Erdoğan'ı desteklediklerini kaydetti.
 
Başkan Yürekli Dünyadaki tüm mazlumların ve müslümanların sesi olan Dünya Lideri Başbakanımız ve Cumhurbaşkanı Adayımız Recep Tayyip Erdoğan ın 10 Ağustos 2014 Pazar günü yapılacak olan seçimlerde şahsım Belediyemiz, Belediye Meclis üyelerimiz ve tüm Özkonaklı hemşehrilerimiz olarak tam destek vereceğimizi belirtiyor,Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde bir fazla oy alabilmek için çalışmalarımıza destek için gece gündüz çalışıyoruz dedi. 


Özkonak Belediye Başkanı İlker Yürekli Belediye binasında düzenlediği basın toplantısında 12. Cumhurbaşkanı Adayı Başbakan ve Cumhurbaşkanı Adayı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı desteklediklerini kaydetti. Yürekli, '' 10 Ağustos 2014 Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Özkonak Kasabası olarak Başbakanımız ve Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı destekliyoruz. Kasaba halkı olarak milletin iradesini ortaya koyacağız ve sandığımıza sahip çıkacağız. 12. Cumhurbaşkanımız Ülkemize, ilimize, ve Kasabamıza şimdiden hayırlı olsun diliyorum'' dedi.