Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Milletvekili Adayları Avanos ilçesine bağlı Özkonak Beldesini ziyaret ettiler.

MHP Nevşehir Milletvekili Adayları Mehmet Varol, Sait Yüksel, İl Başkanı Göksel Taşçı, İl Başkan Yardımcısı Eyüp Öz ve partililer Avanos ilçesine bağlı Özkonak Beldesini ziyaret ederek burada bulunan esnafların sıkıntılarını dinlediler.
Özkonak Beldesinde coşkulu bir kalabalıkla karşılanan MHP Nevşehir Milletvekili Adayları Özkonak Beldesinin MHP ile yürüdüğünü ifade ettiler. MHP Nevşehir 1. Sıra Milletvekili Adayı Mehmet Varol burada yaptığı açıklamada Özkonak Kasabası MHP ile yürüyeceğinin müjdesini bizlere şimdiden verdi dedi. Varol, ‘’ Özkonak Beldemiz MHP ile iktidara yürüyor. Allah’ın izni ile hemşerilerimizin bizlere destekleriyle 7 Haziran akşamında iktidarımız Nevşehir’den yükselecektir. Bugün burada bizlere desteklerini esirgemeyen Özkonak Kasaba halkına teşekkür ederim’’ diye konuştu.

MHP Nevşehir 2. Sıra Milletvekili Adayı Sait Yüksel ise Özkonak Kasabasında MHP iktidarına özlem duyan hemşerilerimiz ile kucaklaşmak bizleri mutlu etti dedi. Yüksel, ‘’ Özkonak Beldemizde esnaflarımız ile burada yaşayan hemşerilerimiz ile kucaklaştık. Görüyoruz ki esnaflarımız, vatandaşlarımız sıkıntılı bir süreçten geçiyor. Esnaflarımızın ve hemşerilerimizin sıkıntılarının çözümüne kısa bir süre kaldı. Allah’ın izni ile 7 Haziran tarihinde Özkonak bizimle yürüyecek ve iktidarı buradan müjdeleyecektir’’ ifadelerini kullandı.