CHP Özkonak Belde Belediye Başkan adayı Emekli Albay Ahmet UYULUR ve beraberindeki heyet Milliyetçi Hareket Partisi seçim irtibat bürosuna nezaket ziyaretinde bulundu.

Özkonak Belde Belediye Başkan adayı Emekli Albay Ahmet UYULUR ve beraberindeki heyeti  MHP Özkonak Belediye Başkan Adayı Mustafa Özden, MHP Özkonak belde Başkanı ve çok sayıda partili karşıladı.

Yoğun bir çalışma temposu içerisinde olduklarını ifade eden CHP Özkonak Belde Belediye Başkan adayı Emekli Albay Ahmet UYULUR, “Seçim çalışmalarımıza başladığımız ilk günden bu güne beldemizde çok güzel bir seçim havası yaşanmakta. Seçim çalışmalarımız kapsamında ziyaretlerimiz devam etmekte. Bugünde programımız dahilinde Milliyetçi Hareket Partisi seçim irtibat bürosuna nezaket ziyaretinde bulunduk. Şu ana kadar siyasi partiler ve partililer arasında bir sorun yaşanmadı. Huzurlu ve coşkulu bir seçim süreci yaşıyoruz. MHP Özkonak Belediye Başkan Adayı Mustafa Özden ağabeyimiz bu kasabada sevilen sayılan bir büyüğümüz. Kendisine ve ekibine başarılar diliyorum” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi HP Özkonak Belediye Başkan Adayı Mustafa Özden ise konuşmasında, “Özkonak beldemiz Nevşehir ilimiz ve Avanos ilçemizle tüm Kapadokya genelinde hatta ülkemizde Eğitimli kültürlü insanların yaşadığı huzur ve barış beldesi olarak anılmaktadır. İşte bugün bu ziyarette bunun en güzel örneğidir. Geçtiğimiz günlerde seçim büromuza katılım esnasında Cumhuriyet Halk Partili kardeşlerimizin bizleri, bizlerinde onları alkışlamaları Türkiye’ye örnek teşkil edecek bir davranıştı. Ahmet UYULUR kardeşimin de belirttiği gibi Beldemiz Özkonakta çok güzel bir seçim ortamı var. Secim irtibat bürolarında büyük coşku yaşanmakta. Uzun bir aradan sonra beldemizde siyasi partiler arasında tatlı bir rekabet var. Bugün bizlere ziyarette bulunan Ahmet UYULUR  kardeşimiz ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden ötürü teşekkür eder, başarılar dilerim umuyor ve tüm kalbi duygularla arzu ediyorum ki 30 Mart Yerel Seçimlerinde kazanan ÖZKONAK olsun” ifadelerini kullandı.