Nevşehir in örnek pazar yeri olarak gösterilen ve çok kısa bir zamanda tamamlanarak faaliyete geçen Özkonak yeni pazar yerinde esnaf ve vatandaşların yüzü gülüyor...

Başkan Yürekli; Ninelerimizin Dedelerimizin Hayır Duası Bize Yeter...!
Yeni Özkonak Pazar yerinden Kasaba içine ve Göynük kasabasına ücretsiz otobüs servisi koyan  Başkan İlker Yürekli www.fibhaber.com Haber servisimize yapmış olduğu açıklamasında; Büyük memnuniyet uyandıran yeni pazar yerimiz Kasabamızda taraflı tarafsız her kesimden vatandaşlarımızın takdirlerini toplarken onlarında hayır duasını aldık.
Bu hayır dualarla inşallah Özkonak kasabamıza daha güzel hizmetlere imza atacağız. Özkonak halkımıza yapmış olduğumuz hizmetlerde Emeği geçen Nevşehir Milletvekillerimize ayrı ayrı teşekkür ederim dedi.
Allah kısmet ederse ilerleyen günlerde, çok kısa bir süre içerisinde Kasabamıza kazandırmış olduğumuz Yeni Belediye hizmet binamız, Yeni Pazar yeri ve Turizm caddesi'nin Toplu Açılış törenlerini Nevşehir Milletvekillerimiz ve Özkonaklı hemşehrilerimizle birlikte yapacağız dedi.

AK Parti Özkonak'ta Esnaf ve Vatandsaşların Sorunlarını Dinledi...

AK Parti Nevşehir il Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Merkez ilçe başkanı Salih Açıkgöz,Nevşehir İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün ile AK Parti il,ilçe ve belde yönetimi Özkonak kasabasın da Belediye Başkanı İlker Yürekli'yi ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet ettiler.

AK Parti Heyeti Özkonak kasabasında vatandaşlarla sohbet ederek onlara 10 Ağustos 2014 Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin önemini anlatarak Sayın Başbakan ve Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan için destek istediler.

Özkonak Belediye Başkanı İlker Yürekli AK Parti İl Başkanı M.Ali Tanrıver ve beraberindeki AK Parti İl ve ilçe heyetini kasabada sürdürülen Belediye hizmetleri ve çalışmaları hakkında bilgilendirdi.

Ardından Başkan Yürekli,  AK Parti heyetini Özkonak Belediyesi tarafından kasabaya kazandırılan yeni pazar yerini gezdirerek Pazar esnafı ve vatandaşlarla bir süre sohbet ettiler.

Burada heyet Kurban kesilerek karşılandı... 

Gerek pazar esnafı gerekse vatandaşların büyük ilgisi ile karşılaşan heyet, durumdan oldukça memnun kaldılar.

AK Parti İl Başkanı M.Ali Tanrıver kasabada, Belediye Başkanımız İlker Yürekli tarafından yürütülerek çok kısa bir süre içerisinde yapılan ciddi çalışmalar neticesinde Özkonak kasabasının çehresi değişmiş... Bu haseple AK Parti Belediyecilik anlayışını ve modelini Özkonak Belediyesinde uygulanıyor görmek bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Bu vesile ile çok güzel işlere imza atan Özkonak Belediye Başkanımızı kutluyor inanıyoruzki önümüzdeki günlerde dsaha büyük işlerede imza atarak kasabamızın özlem duyduğu noktaya taşıyacaktır. Bir kez daha bizleri bugün burada sinlerine basan samimi candan ve coşkuyla karşılayan  Özkonaklı hemşehrişlerimize de sonsuz teşekkürlerimizi gönderiyorum. Ve son olarak Görüyorum ki Özkonak 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimleri için tercihlerini çoktan belirlemişler. İnşallah gerek Özkonak Gerek Nevşehir ve Türkiye genelinde halkımızın İradesiyle ilk turda Cumhurbaşkanı olarak Sayın Genel Başkanım ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ı göreceğiz.Allahım utandırmasın dedi.