Albay rütbesiyle ordudan emekli olan CHP Özkonak Belediye başkan adayı Ahmet Uyulur,yıllardır ayrı kaldığı ama gönül bağını koparmadığı memleketi Özkonak kasabasında hemşehrilerine Hizmet etmek için bilgi deneyim ve tecrübelerini paylaşmak için çıktığı yolda kasabalı vatandaşlardan büyük destek görüyor.

CHP'li Özkonak Belediye Başkan Adayı  Ahmet Uyulur , her fırsatta Özkonak ta esnaf ve bölge halkıyla bir araya gelerek onları sabırla dinliyor sorunlarına ortak oluyor. “Özkonak kasabasını daha güçlü şahlandırıp, daha ileriye taşımak adına siz hemşerilerimin ve partili dostlarımın da desteğiyle bu göreve talip oldum” diyen Uyulur,Bu Belde bizimle hak ettiği yere gelecektir dedi.

CHP li Başkan adayı Uyulur, Hayvan Barınağından,Kadınların el sanatlarını belde ekonomisine kazandırılmasına, Turizm değerlerinin korunarak belde ekonomisine kazandırılması,Anıt ağacının bakımının yapılarak turizme kazandırılması,Çevre düzenlemelerinin yapılması,Kasabadaki Gençlerimiz ve çocuklarımızın spora teşvik edilerek sportif tesislerin konulmasından tarımsal ekonominin teşvik ve dsteğine kadar Modern bir ÖZKONAK Beldesi için gerekli tüm projelerimiz hazır olarak bekliyor...Kısmetse 30 Mart Yerel seçimlerinde sen ben o şu demeden ayrımcılık kutuplaşma ve ötekileştirmeye fırsat vermeden Özkonak kasabamızı Anadolunun parlayan yıldızı ve Gurbetçi hemşehrilerimiz için hep birlikte el ele vererek bir Tatil kenti yaratacağız dedi.

         Kendi Kaderimizi Çizeceğiz...!

Gelinen noktada yılların hak ettiği fakat bir türlü istenen ve özlenen noktaya ulaştırılamayan Özkonak'ın bu durumunu kader olmaktan çıkartıp Eğitim Beldesi Özkonak ı, Turizm,Tarım ve Tatil beldesi daha rahat yaşanılır ve çağdaş bir belde haline getirmenin inancı içindeyim” derken seçimlerde partisine destek istedi. 
Ziyaret edilen vatandaşlar'da CHP'li Özkonak Belediye Başkan Adayı  Ahmet Uyulur'a gösterdiği büyük ilgi'den dolayı teşekkür etti.