NEVŞEHİR(MHA) Yerel Seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte liderler meydana inmeye hazırlanıyor. 2009 seçimlerinde Nevşehir'de gazeteci ve polislerin de bulunduğu 50 kişilik bir gruba seslenen Pamukoğlu'nun ilimizde yeni bir miting düzenleyeceği belirtildi

Hak ve Eşitlik Partisi Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, Nevşehir'de uzun yıllardır faaliyet sürdüren ancak çok aktif olmadığından olsa gerek kamuoyuna kendilerini tanıtamayan HEPAR Nevşehir Teşkilatı'nı ziyaret edecek.

Yerel Seçimlere kısa süre kala yapılacağı bildirilen ziyaret sonrası Nevşehir'de miting düzenlemeyi planlayan Pamukoğlu'nun aynı durumla karşılaşıp karşılaşmayacağı ise merak konusu...

2009 yılında Nevşehir'de yaptığı miting sonrasında ulusal basın organlarının haberlerinde  "Emekli Paşa Nevşehir'de ictima aldı" başlığıyla yer bulmuştu. 

Bir önceki yerel seçim sürecinde yaklaşık 50 kişilik bir topluluğa hitap eden Pamukoğlu'nu takip eden gazeteci ve polis sayısı, vatandaşlardan daha çoktu.

Anadolu'nun çeşitli kentlerinde mitingler düzenleyen ve günler öncesinden Nevşehir'e geleceği duyurulan Pamukoğlu, Türk Telekom binası önündeki caddede partisinin düzenlediği mitinge katılmış, miting alanına geldiğinde tam bir şok yaşamıştı. Pamukoğlu, çoğunluğunu gençlerin oluşturduğu küçük bir partili grup tarafından karşılanmıştı.