AK Parti Genel Başkan Vekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Nevşehir'de STK`larla Bir Araya Geldi.

Topuzlu Han Restaurantta düzenlenen İstişare toplantısına birçok bürokrat ve STK'nın yanında Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi, AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, TBMM Milli Savunma Komisyonu Üyesi  ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar, Belediye Başkanları,Basın mensupları ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldılar.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, "Şehrimizde ki Sivil Toplum Kuruluşları ile birlikte düzenlemiş olduğumuz toplantımızı Genel Başkan Vekilimiz Sayın Numan Kurtulmuş‘un katılımları ile gerçekleştiriyoruz.. Hayırlara vesile olsun inşallah.." dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe; "Genel Başkan Vekilimiz Sayın Numan Kurtulmuş  beyefendi ile birlikte ilimizde bulunan STK temsilcileri ile bir aradayız. Bize olan desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Temsilcilerimiz ile biriz ve beraberiz." dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'de; AK Parti Genel Başkan Vekilimiz Sayın Numan Kurtulmuş başkanlığında Nevşehir’deki Sivil Toplum Kuruluşlarımızın değerli temsilcileriyle biraraya geldik. “Nevşehir'imizin potansiyeline katkı sağlayacak projelere hep birlikte imza atmaya devam edeceğiz.”dedi.

Toplantıda daha çok STK'ların eğitim odaklı neler yapabileceği konuşuldu. Kurtulmuş'un daha çok sivil toplum kuruluşlarla el ele vererek milli kültürel bağımsızlık mücadelesinin verilmesinde daha güçlü adımlar atılabileceğinin üstünde durdu. 

Kurtulmuş; "Nevşehir'de Sivil Toplum Kuruluşlarının değerli temsilcileriyle biraraya geldik. Taleplerini ve tavsiyelerini dinledik. İnşallah Nevşehir'in potansiyeline katkı sağlayacak projelere gereken desteği vereceğiz." dedi.

İstişare toplantısı güzel temennilerin ve Prof. Dr. Numan Kurtulmuş'a hediye verilmesinin ardından son buldu.

Kurtulmuş'un gün içerisinde AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar'ı parti binasında ziyaret edeceği, daha sonrada Saat: 19.00 da Kapadokya Kültür ce Sanat Merkezinde Nevşehir Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısına katılacağı ifade edildi.