NEVŞEHİR(MHA) AK Parti Nevşehir Milletvekili aday adayı Av. Sema Yurtbilir Yavuz, ilçe gezilerinde son derece sıcak bir karşılama gördüğüne dikkat çekerken, Proje üretimi konusunda siyasetçilerin toplumsal konulara parmak basan projelere ağırlık vermesi gerektiğinin de altını çizdi.

İlçe gezilerinde AK Parti teşkilatlarının bütün aday adaylarını olduğu gibi kendisini de son derece sıcak bir şekilde karşıladığına işaret eden AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday adayı Sema Yurtbilir Yavuz, “İlçe gezilerimizde çok sıcak karşılandım. Teşkilatımız zaten son derece sıcak bir teşkilat. Aday kim olursa olsun, kim aday olacak olursa olsun teşkilatımız oldukça sıcak kanlı. Olumlu karşılandım ve bayan bir aday olmam itibariyle hiçbir sıkıntı yaşamadım. Bana iletilen şu oldu kim aday olursa olsun tüm adayların yanında olduklarını ifade ettiler ve bende kendilerine müteşekkir olduğumu dile getirdim” diye konuştu.

Aday gösterilir ve seçilirseniz Projeleriniz de var mı sorusuna da cevap veren AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Av. Sema Yurtbilir Yavuz, “Alanda çalıştığım için bazı eksiklikleri görmek daha kolay oluyor. Vaat etmeyi sevmiyorum. Sizin hedefleriniz ve hesaplarınız olabilir ama bir de en büyük hesap sahibi var. Benim için önemli olan Projeler nasıl yapılmalı ve bu projelere nerelerden kaynak bulunmalı. Benim için önemli olan da bu. Ne kadar iyi proje yaparsanız yapın kurumlar bir koordinasyon içerisinde çalışmadıkça ne yaparsanız yapın gerçek verimi alamazsınız. Zaman zaman çeşitli vesilelerle il dışına çıkıyorum ve oralarda ilimizde de yapılabilecek güzel çalışmalar görüyorum. Projeler konusunda öncelikle toplumsal konularla ilgili projeler üretilmesinden yanayım. Ne üretirseniz üretin toplumsal sorunlara da el atmadığınız sürece faydası olmuyor” dedi.