Soğuk havaya rağmen mitinge büyük katılım gösteren Nevşehirlilere teşekkür eden Rasim Arı, "Hep beraber türkümüzü söylemeye ve sevdamızı haykırmaya devam ediyoruz.. Bu akşam İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu ile beraber şehrimizde güzel bir hikaye daha yazdık. AK kadrolarımız ile beraber bir ve bütün olarak seçime son 9 gün kala meydanları hınca hınç doldurduk. Bizlere destek vermek için yoğun programı arasına Nevşehir'imizi alan kıymetli Bakanımız Süleyman Soylu başta olmak üzere,  meydanı hazırlayan ve dolduran teşkilatımıza ve özellikle akşam vakti meydanı büyük bir coşkuyla dolduran tüm değerli hemşehrilerimize teşekkür ediyorum." dedi.

“Onlar konuşur, AK Parti yapar!”

Anketler hakkında da bilgi veren Rasim Arı, "Kalan son 9 gün içerisinde herkes farklı bir anket ortaya koyar. Ama sonuçta anketin en güzel sonucunu 31 Mart akşamında Nevşehir halkımızın iradesi ile sandık ortaya koyacaktır. Biz bu noktada saha tecrübesi olan, sahayı iyi okuyan, sahadan aldığımız verilere göre hareket eden çok tecrübeli bir partiyiz. Bunu geride kalan 13 seçimde de sistematik çalıştığımız için Rabbim AK Parti'mize bu başarıyı nasip etti. Aylardır sahada Nevşehir sokaklarında, caddelerde, işyerlerinde yada evlerdeyiz. Saha bizi yanıltmaz, bizim sahadan gördüğümüz noktasında AK Parti'nin 31 Mart akşamıyla ilgili hiçbir tereddütü yok. Bırakın onlar 31 Mart'a kadar konuşsunlar biz sandıkta konuşacağız. " diye konuştu.

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı: Allahın izniyle, Azimle, tevazu, samimiyet ve gayretle, inşallah Nevşehir’imizi hep birlikte tüm Türkiye'ye örnek olacak marka bir şehir yapacağız.” dedi.