Geçtiğimiz günlerde Hayvan Hakları Protokolü'nü imzalayan AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, şimdi de ‘Doğa Dostu Belediye Taahhütnamesi’ni imzaladı.

Başkan Adayı Rasim Arı, TEMA’nın iklim dostu, yaşanabilir ve sağlıklı kentler için yerel yönetimlere önerdiği adımları içeren taahhütnamesini imzaladı...

TEMA Vakfı ile bu anlamda aynı hayallere sahip olduklarını belirten Başkan Adayı Arı, “Bu vesile ile yetkililere teşekkür ediyorum. Yıllardır güzel çalışmalara imza attılar. Aracılık ettiler” diye konuştu.

Arı, TEMA Vakfı tarafından kendisine imzalatılan taahhütnamenin her yerel yöneticinin arzu ettiği kararlar ile maddeleri kapsadığını söyledi.

Çevreye karşı gösterilen hassasiyet nedeniyle vakıf yetkililerine teşekkür eden AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, “ Hayalimizi süsleyen Nevşehir'imiz Yeşille güzelleşecek, bu anlamda bu maddelerin önemli ve değerli olduğunu düşünüyorum. Biz şehrin sağlıklı büyümesini söylerken, kentsel dönüşümde dikey yapılanmanın olmaması gerektiğini ifade ederken aslında kastettiğimiz şey yeşil alanları artırmak ve Nevşehir'i yeşili çok, oksijeni bol yaşanabilir kılmaktı” dedi.

TEMA Vakfı ile bu anlamda aynı hayallere sahip olduklarını belirten Başkan Aktaş, “Bu vesile ile TEMA Vakfı yetkililerine teşekkür ediyorum. Yıllardır güzel çalışmalara imza attılar. Aracılık ettiler” diye konuştu.