Nevşehir'de 31 Mart Yerel Seçimleri için çalışmalarını sürdüren siyasi parti adayları arasında saha da en aktif olarak çalışan aday AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı oluyor. 

Seçim çalışmaları kapsamında, çalmadık kapı ve sıkmadık el bırakmayan Rasim Arı, halkın büyük desteği ile karşılaşıyor.

31 Mart yerel seçimlerine yaklaştıkça çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı gündüz mahalle ve esnaf ziyaretlerinde, akşamları da ev toplantılarında vatandaşlarla buluşup çalışmalarını ve projelerini anlatmaya devam ediyor. Başkan Adayı Arı, daha gelişmiş bir Nevşehir'i oluşturmak için vatandaşlardan destek isterken, yapacakları projelerle Nevşehir'in önemli bir cazibe merkezi haline geleceğini anlatıyor.

AK Parti  İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyelerinin de katıldığı ziyaretlerde Nevşehirli vatandaşlar Başkan Adayı Rasim Arı'ya yoğun ilgi gösteriyor.

Ziyaretlerde vatandaşların yoğun sevgi gösterdiği Başkan Adayı Rasim Arı'yı vatandaşlar ve esnaf adeta bağrına basıyor.

HİZMET YAĞACAK

"Nevşehir'i bir de 31 Mart'ta sonra görün" açıklamasında bulunan Arı; "İnşallah yerel seçimlerden sonra AK Parti Belediyeciliği ile birlikte Nevşehir'e hizmet yağacak” dedi.

31 Mart seçimlerine sayılı günler kala belediye başkanlığına doğru emin adımlarla yürüyen Rasim Arı açıklamasında; "Beklemekte olduğunuz Kentsel Dönüşüm Projelerini hızla tamamlayacağız. Yer altı ve katlı otoparklarla ve Kent Meydanı projesiyle trafik sorununu çözeceğiz. Akıllı şehir uygulamaları ile şehrimiz benzersiz ve çağdaş bir çehre kavuşmuş olacak. Nevşehir için halkımıza hizmet için projelerimiz hazır. Nevşehirli Hemşehrilerimizin teveccühü ve esnaflarımızın ilgisi bizleri son derece onure ediyor. Bizlerde onları daha çok gururlandırmak için bu yolda gereken bütün çalışmaları yapacağız” ifadelerine yer verdi. 

Rasim Arı'nın videosunu izlemek için TIKLAYINIZ...