Toplumun her kesimiyle iletişim içerisinde olacaklarını ifade eden AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı SKM kurulana kadar vatandaşlarımızla buluşmaya devam edeceklerini ve çeşitli ziyaretleri yapmak istediğini söyledi.
Seçim çalışmalarında eski belediye başkanları, İl Başkanları ve milletvekilleri ile görüşerek istişarelerde bulunduğunu aktaran Rasim Arı; "Biz bu şehre hizmet etmeye geldik bu noktada herkesle istişare ve destek alışverişinde bulunacağız dedi. 
Herkesden şehrin sorunları ve çözüm yolları ile ilgili bilgi ve proje beklediğini söyleyen Arı açıklamasında; "Nevşehir için her fikre ihtiyacımız var. Sizlerden de yazılı veya sözlü projeler bekliyorum. Nevşehir'e hizmet için çıktığımız bu yolda medeniyetler inşa etmiş bir milletin varisleri olarak tarihi misyonuna uygun medeni bir şehir inşa etmek misyonumuz. 
Hedefimiz yaşanabilir şehir kadar güzel şehir de meydana getirmek olacaktır. Yunus Emre’nin ; “Ben gelmedim kavga için, benim işim sevgi için. Dostun evi gönüllerdir, gönüller yapmaya geldim.” İfadesindeki manaya uygun olarak gönül belediyeciliği yapacağız. Tevazu, samimiyet ve gayret ile Nevşehir'e hizmet ederek gönüllerde yer almaya çalışacağız. Geçmişi irdeleyip onunla meşgul olup geleceğin zamanından çalmayacağız. Katılımcı, sorumlu, demokratik belediyecilik anlayışı yerelde ana yaklaşımımız olacaktır’’ dedi.