AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, TOKİ'de ikamet eden mahalle sakinleri ve TOKİ görevlileri ile bir araya gelerek çay içti ve sohbet etti.

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı; Nevşehir Mehmet Akif Ersoy Mahallesinde TOKİ yönetim görevlileri ve vatandaşlar talep ve sorunlarını dinledi.

31 Mart seçim çalışmaları kaspamında Nevşehirli vatandaşların istek ve taleplerini dinlemeye devam ettiklerini kaydeden Belediye Başkan Adayı Arı, "Hemşehrilerimizin sorunlarını yerinde tespit etmek, çözücü projeler üretmek, onlara daha güzel hizmetler ve eserler sunabilmek amacıyla çıktığımız bu yolculukta Haydi Bismillah diyerek vatandaşlarımızla bir araya gelmeye devam ediyoruz. Bu kapsamda bugünde Nevşehir Mehmet Akif Ersoy Mahallesinde TOKİ'mizin blok görevlileri, site yöneticileri ve hâne halkları ile buluşarak hasbıhal ettik, mahallenin sıkıntılarını konuştuk. İstişare toplantılarımız kapsamında değerli mahalle sakinlerimize yeni dönemdeki sürpriz çalışmalarımızı anlatırken aynı zamanda onların da mahalleleri ve şehrimiz ile ilgili talep ve görüşlerini dinleme imkanı bulduk. Misafirperverlikleri dolayısıyla mahalle sakinlerimize teşekkür ediyorum. İstişarelerimizde onlara verdiğim sözü buradan bir kez daha duyurmak istiyorum; 'Şuana kadar olduğu gibi şimdiden Sonra da mahallemizin tüm sorunlarıyla bizzat ilgileneceğiz.' dedi.

Mahalle sakinleri de Belediye Başkan Adayı Rasim Arı'nın ziyaretinden duydukları memnuniyeti belirterek teşekkür ettiler, seçim çalışmalarında başarılar dilediler.

Başkan Adayı Rasim Arı'ya TOKİ ziyaretinde Nevşehir Belediyesi Meclis Üyesi Adaylarıda eşlik ettiler.